Vlhova a confirmat că se află într-o formă de zile mari și devine, încet dar sigur, o concurentă pentru Mikaela Shiffrin, marea favorită la Globul Mare de Cristal. Slovaca în vârstă de 24 de ani se impusese și pe 4 ianuarie, la Zagreb, iar astăzi a făcut din nou două manșe aproape perfecte. Ea a ajuns astfel la a 11-a victorie de Cupă Mondială (a 7-a la slalom).
Etapa de azi a consemnat mai multe momente demne de menționat. Shiffrin, poate cea mai mare schioare din toate timpurile, a terminat pe locul 3, fiind pentru prima oară în ultimul an în care termină o cursă de slalom și nu se clasează pe unul din primele două locuri.
Mai mult, Vlhova a reușit ce nimeni nu a putut în utlimii 5 ani. Din 2015, Shiffrin nu a lăsat să treacă două etape la rând de slalom fără să se impună.
Schi
Cea mai bună schioare a României n-a fost pusă pe lista pentru CM. Ministrul Novak a intervenit
27/01/2021 LA 17:12
De notat și manșele excelente reușite de Anna Swenn Larsson, suedeza de 28 de ani care a obținut locul secund.
După rezultatele de azi, clasamentul pentru Globul Mic de Cristal al disciplinei s-a mai strâns, dar Shiffrin păstrează un avans de 80 de puncte în fața slovacei Vlhova, cu încă 4 curse de slalom până la finalul sezonului. În clasamentul general, americanca are un avans și mai mare față de locul doi: 273 puncte.

Flachau : Slalom Women - Run 2 - TOP 3

Schi
Johanna Bassani a încetat din viață, la doar 18 ani! Varianta vehiculată privind moartea sa
12/05/2020 LA 13:35
Schi
Furio Lescarini, un fost schior italian, găsit decedat în locuința sa
25/04/2020 LA 11:51