Anunțul a fost făcut de Federația Română de Scrimă, care a asigurat că sportiva noastră se află în stare bună:
"Totul va fi bine! Ana-Maria Brânză a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală la genunchiul drept, cel care în ultima vreme i-a dat bătăi de cap... Sănătate, Ana! Recuperare bună şi revenire cu elan pe planşă.", a fost mesajul transmis de Federaţia Română de Scrimă.

Mesajul transmis de Ana-Maria Popescu, după operație

Scrimă
Ana Maria Popescu: "Medalia de la Tokyo, cea mai muncită şi cea mai chinuită"
28/09/2021 LA 12:49
La scurt timp după ieșirea din operație, Ana-Maria Popescu le-a transmis un mesaj fanilor săi. Deși va sa departe de sala de antrenamente în următoarea perioadă, scrimera nu și-a pierdut optimismul. Ana-Maria a povestit cum a trăit prima sa intervenție chirurgicală în întreaga carieră de 20 de ani:
"Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit şi îmi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie. Nu mi-a ieşit.
Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă. Operaţia a decurs bine am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu ''live''... şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de ''Finding Nemo'' doar că fără Nemo). Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi... practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel... X săptămâni de stat în pat, performanţă pe toate planurile.
Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit.", a scris Ana-Maria Popescu pe contul de Facebook, unde a postat și o fotografie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tokyo 2020
Ana Maria Popescu, după JO de la Tokyo! "Sportivii români nu știu să se bucure de rezultat"
16/08/2021 LA 09:30
Tokyo 2020
"Acesta este următorul meu obiectiv ambițios!" Ce planuri are Ana-Maria Popescu după JO de la Tokyo
11/08/2021 LA 16:04