Ana Maria Popescu își continuă parcursul excelent în proba de spadă de la Tokyo. Românca a trecut în 16-imi de Kria Tikanah Abdul Rahman (Singapore) cu 15-10, pentru ca apoi să o învingă cu 15-6 pe Sera Song (Coreea de Sud).
Ana Maria Popescu va reveni pe planșă la ora 12:30, pentru duelul cu din semifinale contra unei alte sportive din Estonia, Katrina Lehis. Partida va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 2.
Așadar, Ana Maria Popescu păstrează vii speranțele românilor de a sărbători o medalie încă din prima zi plină de concurs de la Tokyo.
Tokyo 2020
Ana Maria Popescu, după JO de la Tokyo! "Sportivii români nu știu să se bucure de rezultat"
16/08/2021 LA 09:30

Loredana Dinu, cuvinte mari pentru Ana Maria Popescu

Invitată la emisiunea zilnică de pe pagina de Facebook a Eurosport, Olympic Talks, Loredana Dinu este încrezătoare în șansele Anei-Maria Popescu de a câștiga prima medalie de aur a României.
Ana este un lider și are o capacitate de concentrare extrem de mare. Este foarte stăpână pe ea și întotdeauna reușește să-și domine adversarul. Ana poate să ne aducă medalia de aur pe care și-o dorește atât de mult și care îi lipsește din palmares. Am mare încredere în ea! Știu cât și-a dorit această medali. Merită pe deplic această medalie și să sperăm că o va săruta pe podium
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
"Acesta este următorul meu obiectiv ambițios!" Ce planuri are Ana-Maria Popescu după JO de la Tokyo
11/08/2021 LA 16:04
Tokyo 2020
Ana-Maria Popescu a făcut pace cu Eduard Novak. Mesaj de mare campioană şi de mare patriotă
29/07/2021 LA 10:14