Ali Carter obținuse săptămâna trecută calificarea în sferturile de finală de la Welsh Open. Acesta urma să dea piept cu Ronnie O'Sullivan, cel care l-a învins de 2 ori în finala Campionatului Mondial, dar din cauza unor migrene a fost nevoit să abandoneze.
"Nu am avut de ales, nu am putut să concurez. A fost dureros, cel puțin pentru câteva zile, sper doar că nu mi se va mai întâmpla. Obișnuiam să am migrene când eram mai tânăr dar nu am mai pățit de aproximativ 15 ani. Apoi, în ultimele nouă luni, am avut două sau trei, iar acum a mai venit una, fix în momentul nepotrivit, când trebuia să joc cu Ronnie O'Sullivan.", a declarat Carter cu privire la evenimentul neplăcut de săptămâna trecută.
Carter a trecut însă cu bine peste această neplăcere și a revenit cu o victorie în primul tur la Openul Gibraltarului, unde a trecut cu 4-2 de John Astley. În turul secund, Ali Carter va juca cu Ben Woollastone, care l-a devansat în prima rundă pe Billy Joe Castle, în joc decisiv.
Snooker
Poate depăși Judd Trump recordul de breakuri maxime al lui Ronnie? Anunțul "Asului din pachet"
ACUM 6 ORE

Alister Carter: "Hendry a jucat mai bine decât mă așteptam"

La finalul partidei de astăzi, Ali Carter și-a dezvăluit marele obiectiv al acestui final de sezon, și anumel calificarea pe tabloul principal de la Campionatul Mondial, acolo unde a ratat prezența anul trecut, după ce a participat neîntrerupt din 2002.
"Acesta este obiectivul meu anul acesta. Anul trecut nu am fost la potențial maxim. A fost pandemia, dar acum a trecut un an și totul pare normal să stai într-o bulă, nu mai e nimic nou, cum era anul trecut. Sper că nu va rămâne o normalitate această situație, dar eu sunt un animal diferit și voi juca în calificări anul acesta.", a declarat Carter, citat de WST.com.
În final, dublul vicecampion mondial s-a referit și la revenirea lui Stephen Hendry în circuit: "Cred că s-a descurcat remarcabil. a jucat mai bine decât mă așteptam. Totuși, a pierdut cu 4-1 în fața unui adversar bun, dar nu unul din Top 8, ceea ce arată cât de departe este ca ritm. Dar repet, Matt (Matthew Selt-cel care l-a eliminat pe Stephen Hendry) a jucat foarte, foarte bine. A fost plcut să-l văd revenind."
Openul Gibraltarului continuă în direct și în exclusivitate la Eurosport și Eurosport Player cu meciurile din turul secund.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
ACUM 8 ORE
Scottish Open
Breakul de 147 de puncte al lui Judd Trump, de la Openul Scoției, filmat de sus
IERI LA 11:56