Snooker-ul a devenit primul sport care revine după pandemie în Marea Britanie, iar Championship League a reprezentat un succes important pentru World Snooker Tour. Acum, toate gândurile sunt la Campionatul Mondial.
Șeful federației, Jason Ferguson, a anunțat că nu există nicio intenție ca ediția din 2020 a Campionatului Mondial să aibă mai puțini jucători.

Anunțul făcut de Jason Ferguson

Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Într-un interviu pentru agenția PA, Ferguson a declarat: "144 de jucători vor lua startul la Campionatul Mondial, provocarea fiind să asigurăm accesul pentru fiecare jucători. Lucrăm îndeaproape cu Guvernul, lucrăm pentru ca procesul de carantinare să funcționeze și așteptăm următoarele faze de relaxare socială.
Indiferent dacă vom avea public sau nu, provocarea este să fie un adevărat Campionat Mondial, să poate avea cel mai înalt nivel cu toți jucătorii care și-au câștigat dreptul de a fi acolo. Este ceva magic la Campionatul Mondial, când cobori acele trepte într-o arenă plină. De data aceasta probabil va fi mai multă liniște decât de obicei. Dar este tot Crucible, este tot Campionatul Mondial și la final cineva va pune mână pe trofeu și pe cecul de jumătate de milion de lire sterline
Până la Campionatul Mondial, următorul turneu va fi Tour Championship, turneu la care vor participa 8 din primii 9 jucători din clasamentul pe 1 an. Singurul absent este Ding Junhui, cel care a ales să nu facă deplasarea din China pentru turneu.
Iată top 10 cele mai tari lovituri de la Championship League
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57