World Snooker Tour și televiziunea ITV au luat decizia de a amâna Tour Championship, turneul de snooker care urma să înceapă astăzi în Llandudno, Țara Galilor. Decizia a fost luată ca precauție din cauza pandemiei de coronavirus.
Luni seară a fost anunțat că turneul va avea loc, însă fără spectatori, după anunțul Guvernului către publicul britanic de a evita pub-urile, cluburile și alte locații de acest gen. Tour Championship nu a fost anulat, ci doar amânat, urmând să aibă loc între 21 și 26 iulie în aceeași arenă.
Știm că este un anunț în ultimul moment și că reprezintă o dezamăgire pentru fani și audiența de la televiziune, însă decizia a putut fi luată doar în ultimul moment după anunțul făcut ieri de Guvern la ora 5pm
Scottish Open
Așa arată perfecțiunea în snooker! Judd Trump, break maxim la Scottish Open
ACUM 3 ORE
În ceea ce privește fanii care aveau bilete la turneu, acestea vor fi valabile pentru noile date la care se va desfășura turneului, existând și varianta returnării sumei plătite pentru tichete.
În ceea ce privește Campionatul Mondial, World Snooker Tour a specificat că un anunț va fi făcut în curând, în funcție de următoarele dispoziții ale Guvernului din Marea Britanie. Turneul de la Crucible ar urma să înceapă pe 18 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Open
Judd Trump, al 2-lea 147 în decurs de 3 săptămâni! Englezul a defilat în primul tur la Scottish Open
ACUM 6 ORE
Snooker
Jimmy White e convins că O'Sullivan nu are limite: "Vrea 10 titluri mondiale! Atât de bun e"
ACUM 10 ORE