Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Judd Trump și Mark Selby, în turul 3 la British Open! "Coșmarul" lui Ronnie O’Sullivan a ieșit în turul secund

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/09/2022 la 16:54 GMT+3

Judd Trump și Mark Selby au obținut victorii fără emoții în turul secund de la British Open. Cei doi englezi au reușit să câștige cu scoruri aproape identice, în timp ce Alexander Ursenbacher a ieșit în turul secund al competiției.

Judd Trump | British Open

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Judd Trump nu a lăsat loc de surprize și l-a învins pe scoțianul Dean Young cu 4-0, în turul 2 de la British Open. Meciul a decurs într-o singură direcție, iar Young nu a reușit să introducă vreo bilă în buzunar în primul frame. Jucătorul clasat pe locul 93 mondial a încercat să opună rezistență în cel de-al treilea frame, în care a condus la un moment dat cu 30-8. Trump a revenit spectaculos și a închis frame-ul cu 100-30.
S-a încheiat 4-0, după ce numărul 2 mondial nu a avut probleme să-și adjudece calificare mai departe. Cei doi s-au mai întâlnit în acest an la Welsh Open, în turul inaugural, Trump reușind și atunci să se impună cu 4-1.
Pentru a-și asigura calificarea în optimi, Judd Trump trebuie să treacă de chinezul Xu Si. Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată, în 2017, când englezul a câștigat cu 5-1.
Mark Selby a câștigat și el în turul al doilea, în sesiunea de aseară, scor 4-1 contra lui Mark Joyce. Selby a cedat jocul de deschidere, însă și-a revenit și s-a impus spectaculos, Pentru un loc în optimi, cvatruplul campion mondial se va duela cu chinezul Yupeng Cao.
Citește și:

Cel care l-a eliminat pe Ronnie O’Sullivan a fost eliminat în turul 2

Alexander Ursenbacher, "coșmarul" lui Ronnie, a fost eliminat de către favoritul local Joe O’Connor. Elvețianul nu a mai reușit o partidă la fel de mare ca și împotriva celui mai bun jucător din istorie și a cedat cu 4-1, după ce reușise să câștige primul joc.
Numărul 63 mondial obținuse a treia victorie contra lui Ronnie și spune că prezența mamei sale în tribune l-a emoționat, dar, în același timp, l-a și ambiționat să dea tot ce are mai bun și să obțină o victorie.
Barry Hawkins, Graeme Dott sau Matthew Stevens se află printre cei calificați în turul 3, tabloul complet urmând a fi completat după sesiunea din această seară.
British Open este în direct pe Eurosport și Eurosport Player, în perioada 26 septembrie - 2 octombrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo