Meci pe muchie de cuțit în penultimul tur de calificare la Campionatul Mondial de snooker. La scorul de 4-3 în favoararea sa și 40-43 în frameul 8, Louis Heathcote a fost lăsat într-un snooker dificil de mult mai titratul Ryan Day. Tânărul de 23 de ani din Leicester nu doar că a reușit din prima să atingă bila galbenă, dar a și trimis-o în buzunar. Evident, lovitura a avut și o doză mare de șansă, dar e remarcabil faptul că jucătorul a găsit bila obiect folosindu-se de mantele buzunarului superior drept.

Campionatul Mondial de snooker 2021 | Lovitura competiției

Campionatul Mondial de snooker 2021 | Reacții uimitoare la lovitura lui Louis Heathcote

Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Cum era de așteptat, comentatorii Eurosport Philip Studd și Neal Foulds au fost uimiți că au fost martori la o așa execuție și nu și-au ascuns exaltarea.
"Dumnezeule, așa ceva e incredibil. Asta trebuie să fie una dintre cele mai tari lovituri din istoria snookerului. Poți încerca de un miliard de ori așa ceva și nu vei fi nici măcar aproape să bagi bila", a spus Studd, completat de Foulds: "Nu îmi vine să cred. Te lasă fără cuvinte".
Cu toate că a reușit acea lovitură impresionantă, Heathcote a pierdut jocul, bila maro, care nu se afla pe punct, creându-i probleme. În cele din urmă s-a ajuns în decisiv, unde experiența lui Ryan Day, de 3 ori sfert finalist la Campionatul Mondial, și-a spus cuvântul.
Campionatul Mondial de snooker 2021 se desfășoară în perioada 17 aprilie - 3 mai și va fi transmis în direct de Eurosport.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57