Ronnie O’Sullivan a fost foarte nervos la finalul meciului câștigat în fața lui Mark Williams.
Nu sunt dur cu mine, dar am jucat rușinos! Nu ai cum sa joci foarte bine și mizerabil în același meci și să te califici, dar uite că eu am reușit. Am fost ca Maradona...te uiți la el acum și este gras, dar în continuare genial. Nu mai are fizicul unui fotbalist, dar talentul este incă acolo. Cam așa este și la snooker! Eu am reușit să mă calific, deși realist vorbind nu am meritat. Am talent, dar uneori joc îngrozitor

Ronnie O’Sullivan a luptat pentru supraviețuire

Snooker
Ronnie O'Sullivan nu și-a intrat în mână la Crucible!"Racheta", egalul lui McGill după prima sesiune
22/04/2021 LA 15:10
Ronnie O’Sullivan a fost condus cu 6-2 după prima sesiune și părea că Mark Williams va merge mai departe. Cu toate acestea, lucrurile s-a schimbat în a doua sesiune. Ronnie a revenit, a câștigat 4 frameuri consecutive și scorul a fost 8-8 înaintea sesiunii de seară. Un break de 133 la 11-10 a demolat încrederea lui Williams și Ronnie O’Sullivan s-a impus pentrua 5-a oară în duelurile directe de la Crucible.

Campionatul mondial de snooker: finalul partidei câștigate de O’Sullivan în fața lui Williams

Ronnie O’Sullivan - Mark Selby, finala din semifinale

Ronnie O’Sullivan se va lupta în semifinală cu Mark Selby, într-o reeditare a finalei de la Crucible din 2014. De trei ori campion mondial, Selby a trecut ușor în sfeturi de numărul 2 mondial, Neil Robertson cu 13-7.
Selby pare să-și fi revenit la forma pe care a arătat-o înaintea câștigării celui de-al treilea și ultimul titlu mondial, în 2017. În ultimii 2 ani, jucătorul din Leicester a ieșit mereu în primele tururi la Crucible, a pierdut prima poziție în lume și a cucerit doar 2 trofee mai mici.
În cealaltă semifinală se vor lupta Wilson și McGill.

Campionatul Mondial de snooker: Anthony McGill se califică în premieră în semifinale

După două succese muncite cu Jordan Brown și Noppon Saengkham, Mark Selby a dat marea lovitură în sferturi când a reușit să treacă spectaculos de Neil Robertson și se pregătește de o semifinală epică împotriva lui Ronnie.
Mark Selby este jucătorul meu preferat dn circuit în acest moment - Ronnie O’Sullivan
Snooker
Mark Allen, mesaj emoționant după retragerea lui Barry Hearn de la conducerea snooker-ului mondial
21/04/2021 LA 07:21
Snooker
Campionatul Mondial de snooker | John Higgins a mărturisit prin ce emoții a trecut în primul tur
20/04/2021 LA 12:33