World Snooker Tour a anunțat marți că turneul Tour Championship care trebuia să înceapă chiar în aceeași zi. Competiția la care erau calificați cei mai buni 8 jucători din lume în ultimul an competițional se va juca pe parcursul verii.
Însă pentru WST cele mai mari motive de îngrijorare sunt legate de Campionatul Mondial. Guvernul din Marea Britanie a decis închiderea tuturor teatrurilor până pe 5 aprilie, fiind inclus aici și Crucible, locul unde se desfășoară în fiecare an Campionatul Mondial.

Campionatul Mondial, în pericol

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
IERI LA 11:56
Toate teatrurile din Sheffield au fost închise până pe 5 aprilie din dorința de a fi limitate contactele sociale în urma crizei de COVID-19. Iar acest lucru face ca cea de-a 44-a ediție a Campionatului Mondial să poată fi amânată. Ea ar trebui să înceapă pe 18 aprilie și să se încheie pe 4 mai.
World Snooker Tour a anunțat în comunicatul oficial legat de Tour Championship că o decizie cu privire la Campionatul Mondial va fi comunicată în timp util. Deși, teoretic, redeschiderea Teatrului Crucible pe 5 aprilie ar oferi timp suficient pentru a organiza Campionatul Mondial. Însă și cei de la Teatrul Crucible au dezvăluit că nu au informații momentan cu privire la Mondialul de snooker și că evenimentele programate după 5 aprilie vor avea loc doar dacă autoritățile relevante vor permite acest lucru.
Cum în Marea Britanie este de așteptat ca această criză provocată de COVID-19 să se intensifice în perioada următoare, este de așteptat ca Teatrul Crucible să rămână închis și după data de 5 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15