Ronnie O'Sullivan va încerca să egaleze recordul all time și să obțină al șaptelea titlu mondial al carierei la Crucible, în Sheffield. Fanii vor putea să fie prezenți pentru a fi martori la un moment istoric. ”Racheta” este campionul en-titre.
World Snooker Tour a confirmat miercuri că fanii vor putea fi prezenți la aproape toate meciurile de la prestigiosul eveniment care va face parte din programul guvernului britanic care are ca scop testarea prezenței fanilor la evenimentele sportive. Numărul fanilor va crește, însă, treptat de la meci la meci.
Campionatul Mondial de Snooker se vede în exclusivitate pe canalele Eurosport între 17 aprilie și 3 mai.
Scottish Open
Gary Wilson, primul său turneu pe puncte din carieră: a câştigat Scottish Open
04/12/2022 LA 20:59

Prima rundă (17 - 21 aprilie)

Arena din Sheffield va fi umplută până la 33% din capacitate. Acest lucru se va desfășura cu distanțare socială, la fel ca la sfârșitul Campionatului Mondial din 2020. Toți cei prezenți vor sta la cel puțin un metru distanță față de celelalte grupuri de persoane.

Runda a doua (22 - 26 aprilie)

Arena va opera la 50% din capacitate. Se vor putea face rezervi de câte una sau două persoane iar scaunele disponibile vor fi împrăștiate prin arenă pentru a reduce șansa ca oameni necunoscuți să stea aproape unii de alții.
Nu se așteaptă în această etapă respectarea distanțării sociale, însă cel mai probabil masca va rămâne obligatorie, la fel ca în prima rundă.

Sferturile de finală și semifinalele (27 aprilie - 1 mai)

Arena va funcționa la 75% din capacitate.
Nu va fi posibil să se evite ca diferite grupuri să stea unele lângă altele. Nu se va aștepta respectarea distanțării sociale, însă masca rămâne și acum obligatorie.

Finala (2 - 3 mai)

Arena va funcționa la 100% din capacitate, măștile rămân obligatorii.
Scottish Open
Cea mai tare replică. Ce a putut striga un fan, din tribune, în timpul finalei Scottish Open
04/12/2022 LA 20:13
Scottish Open
Neil Robertson, OUT în semifinale la Scottish Open! Finală surprinzătoare între doi englezi
04/12/2022 LA 11:23