Campionatul Mondial de snooker trebuia să înceapă pe 18 aprilie, însă pandemia de COVID-19 a dus la amânarea turneului de la Sheffield. Acum, președintele World Snooker Tour, Barry Hearn, a dezvăluit că așteaptă undă verde pentru organizarea celui mai mare spectacol din snooker în luna iulie.
Barry Hearn a declarat că operatorii TV trebuie să-și dea acordul că sunt de acord cu datele propuse, în condițiile în care acel slot era rezervat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, ce au fost însă amânate pentru 2021.
Totuși, Campionatul Mondial ar putea să se desfășoare fără spectatori, în funcție de situația din acel moment din Marea Britanie.
Fotbal
QUIZ - Care sunt ultimele 10 echipe care au câștigat Campionatul European la fotbal?
07/04/2020 LA 09:56

Campionatul mondial, în iulie

Astfel, cea de-a 44-a ediție a turneului de la Crucible ar urma să înceapă pe 25 iulie și marea finală să aibă loc pe 10 august.
Am reușit să rezervăm Crucible pentru aceleași date în care trebuia să aibă loc Jocurile Olimpice. Am făcut cerere către BBC pentru ca turneul să se joace în luna iulie și la începutul lui august. Așteptăm răspuns din partea BBC. Din fericire, Crucible avea acele date disponibile. Așa că suntem în poziția de a putea organiza cu adevărat Campionatul Mondial. Desigur, respectând regulile impuse de Guvern
Când sportul se va întoarce, cu toții vom fi foarte ocupați pentru că vom încerca să recuperăm. Când se va întoarce, va fi unul după celălalt și acest lucru trebuie să aibă loc cât mai rapid pentru mulți dintre membrii noștri. Cu siguranță până atunci vom fi cu toții flămânzi de sport
Programarea Campionatului Mondial începând cu 25 iulie înseamnă că acesta va lua startul imediat după încheierea Tour Championship, cel care a fost reprogramat din luna martie pentru 17-22 iulie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Snooker
David Gilbert a abandonat din senin în meciul cu Andy Hicks, din calificările Mastersului German
IERI LA 07:54
Snooker
David Gilbert, abandon inexplicabil în meciul cu Andy Hicks din calificările la Mastersul German
IERI LA 07:23