Primul meci din optimile de finală de la Crucible îi aduce față în față pe Ronnie O'Sullivan și Anthony McGill, câștigătorul și unul dintre semifinaliștii ediției precedente. Partida a început într-o notă de echilibru, cei doi luând pe rând câte un frame, dar apoi "Racheta" și-a intrat și la pauză avea un avantaj de 3-1, în urma a 2 break-uri de peste 100 de puncte absolut superbe.
La reluare, "Expresul din Essex" a câștigat un joc încâlcit și s-a distanțat la 4-1. Ronnie putea mări diferența, dar a comis un fault inexplicabil în jocul 6 și în loc de 5-1 s-a făcut 4-2, iar de acolo lucrurile au mers în favoarea scoțianului. Acesta a fost aproape de un break maxim în jocul următor, dar presiunea și-a spus cuvântul și a ratat a 13-a bilă neagră.
UK Championship
O'Sullivan, primul sfertfinalist de la UK Championship! "Racheta" nu a avut mari emoții cu Saengkham
IERI LA 16:26

Campionatul Mondial de snooker | Ronnie O'Sullivan și Anthony McGill, la egalitate după prima sesiune

A fost suficent însă pentru a se apropia la un singur joc distanță de O'Sullivan. Acest lucru i-a dat încredere și și-a trecut în cont și ultimul joc al sesiuni, deși Ronnie a avut mai multe șanse de a-l tranșa în favoarea sa.
Așadar, sesiunea a 2-a, care va avea loc mâine, va porni de la egalitate, 4-4. Începând cu faza optimilor, partidele se dispută după sistemul cel mai bun din 25 de jocuri (primul la 13), astfel că O'Sullivan mai are mult de muncă pentru a-și asigura locul în sferturile de finală.
Într-un al meci disputat astăzi la Crucible, Shaun Murphy l-a învins cu 10-7 pe Mark Davis și va juca în turul secund cu Yan Bingtao.
Partidele din sesiunea de seară
Mark Selby-Kurt Maflin 8-1 (turul 1-sesiunea decisivă)
Neil Robertson-Jack Lisowski (optimi de finală-prima sesiune)
Snooker
Trump își face "mea culpa", după eliminarea de la UK Championship: "Am fost vai de mine"
IERI LA 09:36
UK Championship
O'Sullivan l-a contrazis pe Murphy, privind prezența amatorilor în circuit: "Să-și caute al jobb"
27/11/2021 LA 08:32