Pornit în cursă din penultima rundă a calificărilor, McGill a pus rapid stăpânire pe desfășurarea ostilităților în semifinală, câștigând primele trei jocuri și reușind break-uri de 78 și 83 de puncte, înainte ca Wilson să apuce să își adjudece vreun frame. McGill a câștigat alte două jocuri și doar o ratare a scoțianului l-a ajutat pe Kyren Wilson să își treacă în cont al doilea joc, înainte ca tot McGill să încheie sesiunea cu un break de 92 de puncte. Chiar dacă este abia începutul meciului, scoțianul pare capabil în acest moment să emită pretenții la realizarea unei surprize, după 6-2 la capătul sesiunii inaugurale a semifinalei.
  • Meciul Anthony McGill – Kyren Wilson se va relua de la scorul de 6-2, joi, de la ora 12.00. Semifinalele Campionatului Mondial de Snooker, transmise în direct pe Eurosport și Eurosport Player, se dispută după sistemul cel mai bun din 33 de jocuri.
McGill a profitat de un culoar destul de favirabil la Crucible, reușind să evite orice confruntare cu vreunul dintre “greii” snookerului. I-a învins însă pe jucătorii care semnaseră surprize (eliminându-i pe Clarke și Maflin, care îi învinseseră pe Mark Allen și John Higgins), iar acum a luat startul ideal în fața lui Kyren Wilson, cel care în runda precedentă l-a învins pe numărul unu mondial, Judd Trump.
UK Championship
Luca Brecel, ce performanță! Belgianul e în finala UK Championship
ACUM 8 ORE
  • Semifinala a doua a Campionatului Mondial de Snooker, dintre Ronnie O'Sullivan și Mark Selby, va începe în această seară, de la ora 21.00.
UK Championship
UK Championship | Zhao Xingtong s-a calificat în semifinale după o victorie superbă cu Jake Lisowski
ACUM 18 ORE
UK Championship
Kyren Wilson a câștigat în decisiv contra lui O'Sullivan, grație unui break de peste 100 de puncte
IERI LA 18:56