World Snooker Tour a informat că va luat în considerare ”toate posibilitățile” iar guvernul birtanic a precizat luni că se așteaptă ca virusul să se răspândească ”semnificativ”. Open-ul Gibraltarului începe în Complexul Europa Sports miercuri și va fi în direct la Eurosport, la acest turneu participând și campionul en-titre, Judd Trump. Și aici au fost luate măsuri de precauție - public va fi redus la maxim 100 de persoane, snookerul devenind astfel cel mai recent sport afectat de coronavirus.
Aceasta ar urma să fie ediția cu numărul 44 a Campionatului Mondial de la Crucible Theatre în Sheffield, Anglia. Turneul este programat să înceapă pe 18 aprilie și să se încheie pe 4 mai, fiind transmis în direct pe canalele Eurosport.
”În acest moment ne așteptăm ca toate evenimentele să aibă loc, însă luăm în considerare toate scenariile, inclusiv jucarea cu porțile închise. Vom asculta recomandările guvernului”, a declarat un purtător de cuvânt al World Snooker Tour pentru Eurosport.
Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36
https://i.eurosport.com/2020/02/23/2782537.jpg
Campionatul Mondial ar putea fi jucat cu porțile închise iar președintele World Snooker, Barry Heam, a confirmat că se va pune pe primul loc sănătatea jucătorilor, oficialilor și a fanilor. Însă acest lucru va depinde de recomandarea primită de la guvern. Arena din Sheffield poate găzdui aproape 1.000 de persoane.
”Orice sport monitorizează cu atenție efectele răspândirii coronavirusului și vom asculta recomandările guvernului. Bineînțeles că sănătatea jucătorilor, staff-ului și fanilor va fi mereu pe primul loc și vom lua toate măsurile necesare”, a afirmat Heam.
În funcție de cum vor evolua lucrurile în următoarea lună, există posibilitatea ca principalul turneu din snooker să fie nevoit să își schimbe data din calendarul anual al sportului, ceea ce ar duce la o lovitură financiară de ordinul milioanelor de euro. China Open are loc de obicei înainte de Campionatul Mondial, însă turneul a fost anulat în acest an din cauza coronavirusului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37