Ronnie O'Sullivan a fost eliminat de McGill, Higgins nu a strălucit în primul tur și are mari probleme în fața lui Mark Williams în doilea, iar Neil Robertson are mult de muncă în fața lui Lisowski. Toate acestea au schimbat cotele la câștigarea titlului mondial în 2021. Scoțianul McGill poate fi marea surpriză a acestui an la Sheffield.

Surpriză uriașă la Mondialul de snooker! Ronnie O'Sullivan, eliminat după un decisiv dramatic

Campionatul Mondial de snooker | Trump, mare favorit

British Open
Judd Trump și Mark Selby, în turul 3 la British Open! "Coșmarul" lui Ronnie a ieșit în turul secund
28/09/2022 LA 13:54
La fix 10 ani de când a jucat prima finală la Sheffield, pierdută greu, cu John Higgins, numărul unu mondial vrea să își treacă în palmares al doilea titlu de campion mondial. Turneele câștigate în ultimul an și jumătate, English Open, Northern Ireland Open, Gibraltar Open, World Grand Prix, German Masters, îi dau toate motivele să spere, chiar dacă în ultimele luni nu a părut să mai fie la același nivel.
Trump a evoluat foarte solid în primul tur, 10-4 cu Highfield și va avea în turul secund în fața un adversar abordabil, Gilbert. Teoretic până în semifinale, "Asul din pachet" pare să nu întâmpine o opoziție puternică. Acolo l-ar putea aștepta Robertson, dacă acesta confirmă pronosticurile specialiștilor.

Campionatul Mondial de snooker | Stuart Bingham l-a învins în joc decisiv pe Ding Junhui

Pe jumătatea superioară a tabloului, Mark Selby l-a devansat pe John Higgins, cei doi urmând a se întâlni în sferturi. Dar pentru a ajunge acolo, scoțianul trebuie să treacă de alt triplu campion mondial, Mark Williams. Scorul după prima sesiune este favorabil lui Williams, 5-3. Ieșirea premătură a lui Ronnie ar putea deschide drumul către semifinale pentru Stuart Bingham. Acesta a trecut la limită de Ding în primul tur și va juca pentru un loc în sferturi cu surprizătorul Jamie Jones, numărul 69 mondial. Galezul l-a învins categoric în primul tur pe Maguire. Un 10-4 foarte neașteptat în fața numărului 8 mondial.

Faza zilei la Mondialul de snooker! Lui Neil Robertson i-a ieșit bila din buzunar

Cotele principalilor favoriți la titlul mondial, după eliminarea campionului entitre, Ronnie O'Sullivan

  • Judd Trump - 3,5
  • Neil Robertson - 4,5
  • Mark Selby - 6
  • Anthony McGill - 12
  • Kyren Wilson - 13
  • John Higgins - 15
  • Stuart Bingham - 15
  • Mark Williams - 17
Campionatul Mondial de snooker continuă, în direct, pe Eurosport și Eurosport Player.
British Open
Ronnie O’Sullivan, recunoscut drept cel mai bun din istorie! Ce a decis meciul cu Ursenbacher
27/09/2022 LA 13:54
Snooker
Ronnie O'Sullivan se compară cu Novak Djokovic! Ce crede "Racheta" că are în comun cu Nole
23/08/2022 LA 15:52