Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campionatul Mondial de snooker | Judd Trump și Stuart Bingham au avansat, fără emoții, în sferturi

Nicu Savin

Publicat 26/04/2021 la 17:32 GMT+3

Campionatul Mondial de snooker | Cu puțin timp în urmă s-au mai încheiat alte două partide din cadrul optimilor de finală. Judd Trump și Stuart Bingham au trecut fără mari probleme de David Gilbert și Jamie Jones și continuă aventura la Crucible.

Judd Trump

Credit imagine: Getty Images

Judd Trump avea un avantaj lejer, 11-5, în fața lui David Gilbert după primele 2 sesiuni, iar campionul mondial din 2019 a reușit să avanseze în sferturi fără probleme. Gilbert a câștigat cu 3-1 prima repriză a sesiunii decisive și a avut chiar șansa de a face 12-9, dar Trump s-a impus în cele din urmă în jocul 22 și a obținut victoria.
Adversarul lui Trump din sferturi se va alege dintre Shaun Murphy și Yan Bingtao. "Magicianul" conduce cu 10-6 după primele 2 sesiuni și pornește cu prima șansă, dar chinezul a demonstrat în dese rânduri că poate juca la un nivel ridicat și cu siguranță nu va ceda ușor în sesiunea decisivă din această seară.

Campionatul Mondial de snooker | Stuart Bingham, singurul jucător venit din calificări calificat în sferturi

Un alt jucător care a obținut biletele pentru sferturi este Stuart Bingham. Campionul mondial din 2015 l-a condus cu 10-6 pe Jamie Jones după primele 2 sesiuni și astăzi a câștigat 3 frame-uri consecutive, două dintre ele cu break-uri de peste 100 de puncte, calificându-se fără emoții în turul următor.
Bigham va lupta pentru un loc în careul de ași cu Anthony McGill, cel care a furnizat marea surpriză a acestei ediții, eliminându-l în optimi pe Ronnie O'Sullivan, în joc decisiv. Bingham este astfel singurul jucător venit din calificări care continuă la Crucible.
În această seară vor avea loc sesiunile decisive ale ultimelor două optimi de finală: Shaun Murphy-Yan Bingtao (10-6) și Mark Selby-Mark Allen (9-6).
Toate meciurile de la Campionatul Mondial de snooker sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Program 26.04
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo