Ronnie O'Sullivan și-a asigurat locul în optimile Campionatul Mondial de snooker. "Racheta" a trecut în primul meci de Mark Joyce, cu 10-4.
Ronnie a încheiat prima sesiune cu scorul de 6-3, apoi a tranșat repede meciul, după pauză.
Joyce a început curajos sesiunea de seară și a câștigat primul frame. "Racheta" s-a deșteptat rapid și a preluat controlul. O'Sullivan a câștigat următoarele 4 jocuri, iar în ultimele 3 a făcut spectacol, reușind 3 break-uri de peste 100 de puncte: 124, 137și 112.
Snooker
Ronnie O'Sullivan, la 46 de ani! Povestea unuia dintre cele mai mari genii din istoria sportului
ACUM 11 ORE

Campionatul Mondial de snooker | Ronnie O'Sullivan a reușit break-ul de 124 în meciul cu Mark Joyce

Ronnie se află pe locul secund în ierarhia celor mai spectaculoase break-uri de la Campionatul Mondial din acest an. Lider este Mark Davis, cu 143 de puncte.
În optimi, Ronnie O'Sullivan va juca împotriva învingătorului dintre McGill și Walden.

Campionatul Mondial de snooker | Roonie O'Sullivan-Mark Joyce 6-3, după prima sesiune

Ronnie O'Sullivan îl întâlnește pe Mark Joyce în turul 1 de la Campionatul Mondial de snooker. "Racheta" a încheiat în avantaj prima sesiune, scor 6-3, dar jocul său a suferit în cele mai multe momente. Ronnie nu și-a găsit ritmul la masă și a ratat câteva bile relativ ușoare.
Totuși, campionul mondial în exercițiu a câștigat primul joc și ulterior a fost permanent la conducere. Joyce a egalat la 1, dar apoi Ronnie a luat 2 jocuri consecutive și a intrat la pauză în avantaj. La reluare, Joyce a reușit să rămână aproape și s-a apropiat de fiecare dată când Ronnie s-a distanțat la 2 frame-uri în față, însă numai până la scorul de 4-3.
Jocul al 8-lea (la scorul de 4-3 pentru O'Sullivan) a fost cel mai disputat, fiind tranșat de Ronnie în favoarea sa cu ajutorul unei lovituri norocoase la bila albastră. În ultimul joc al sesiuni, ambii jucători au avut șanse, dar tot "Expresul din Essex" a avut câștig de cauză, reușind un break de 69 de puncte.
Așadar, Ronnie are un avantaj consistent, dar va mai avea de muncit în sesiunea de seară pentru a se califica în turul secund, acolo unde ar urma să-l întâlnească pe învingătorul disputei Anthony McGill-Ricky Walden.
În celălalt meci început în sesiunea de dimineață, ritmul este ceva mai lent, Martin Gould conducându-l pe Yan Bingtao cu 4-3 în acest moment.
Programul de azi de la Crucible
ora 16:30
  • Stephen Maguire-Jamie Jones (prima sesiune)
  • Neil Robertson-Liang Wenbo (prima sesiune)
ora 21:00
  • David Gilbert-Chris Wakelin (prima sesiune)
  • Ronnie O'Sullivan-Mark Joyce 6-3 (sesiunea decisivă)
Campionatul Mondial de snooker început astăzi se va termina pe data de 3 mai, iar toate meciurile vor fi live pe Eurosport și Eurosport Player.
UK Championship
Ronnie O'Sullivan și-a ales urmașul în snooker - "El poate domina acest sport mulți ani!"
ACUM 13 ORE
UK Championship
Ronnie O'Sullivan, eliminat dramatic de la UK Championship! "Racheta" a pierdut în decisiv cu Wilson
03/12/2021 LA 17:07