Jucătorul de 29 de ani a pierdut finala din 2020 împotriva lui Ronnie, însă de această dată a rezistat mai mult în competiție și joacă astăzi împotriva lui Neil Robertson în sferturile de finală.
Totuși, el nu va avea ocazia să își ia revanșa pentru înfrângerea din marea finală de anul trecut după ce Ronnie a fost eliminat de Anthony McGill în a doua rundă.
”Dacă vrei vreodată să câștigi Campionatul Mondial, vrei ca Ronnie încă să fie în competiție. Vrei să joci împotriva lui și să îl învingi pentru că este cel mai bun jucător din isotire. Evident, având în vedere ce a fost anul trecut între noi, sunt disperat să joc din nou cu el. Sunt genul acesta de jucător. El e un mare obstacol aici evident”, a declarat Wilson pentru Eurosport UK.
Campionatul Mondial
Murphy: "Selby e cel mai complet din istoria snookerului. Pentru unii e Higgins, eu îl aleg pe Mark"
04/05/2021 LA 11:43

Kyren Wilson, în sferturile de finală de la Crucible

Finalistul de anul trecut s-a calificat în sferturile de finală în acest weekend trecând de Barry Hawkins cu 13-10 în ceea ce a fost un meci dificil la Crucible.
Numărul șase mondial a condus cu 9-7 după prima sesiune, după ce condusese și cu 9-4 însă în cele din urmă a obținut victoria grație unor break-uri de 90 și 102.
Wilson a oferit explicații privind băutura sa verde despre care a vorbit toată lumea: ”Doar încerrcăm că optimizăm totul, să obținem acel 5% în plus. Eu și fratele meu încercăm să mâncăm și să bem cât mai sănătos iar acea băutură îmi dă un boost pe finalul meciului”.
Campionatul Mondial
Mark Selby, noul campion mondial! Breakul de peste 100 de puncte care a decis, în mare, finala
04/05/2021 LA 06:30
Campionatul Mondial
Deceniul lui Mark Selby. Cum a devenit noul campion mondial etalonul în snooker
04/05/2021 LA 06:06