Ronnie O'Sullivan este, incă, campionul entitre de la Crucible, dar nu-și va apăra trofeul obșinut în 2020. Eliminarea dramatică din turul 2 în fața lui Anthony McGill a lăsat urme adânci. Ronnie O'Sullivan a fost învins în frame-ul decisiv de scoțian, chiar dacă revenit de la 4-10 și a condus cu 11-10 și 12-11. McGill a reușit un break de 85 în decisiv și va juca în sferturi.
Ronnie O'Sullivan a dezvăluit pentru Eurosport care sunt planurile sale pentru restul sezonului.
"Aș vrea să joc mai mult în China și sigur voi face asta mai mult decât în Marea Britanie în 2021. Am o relație excelentă cu oamenii de acolo, dar având în vedere situația mondială nu știu cum și când voi putea ajunge în China" a spus Ronnie.
Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59

Surpriză uriașă la Mondialul de snooker! Ronnie O'Sullivan, eliminat după un decisiv dramatic

O'Sullivan a vorbit și despre planurile pe termen lung.
"Mă gândesc serios la următorii 10-15 ani și la ce este bine pentru mine. China este locul unde vreau să ajung și o voi face. Contează foarte mult cum este alcătuit programul și voi încerca să respect fanii din toată lumea. Voi da șansa managerilor de turnee să vină cu propuneri, dar voi alege doar ce îmi va face viața mai frumoasă" a spus englezul de 45 de ani.
Învingătorul lui Ronnie din optimile de la Campionatul Mondial, McGill visează la primul trofeul la Crucible. Scoțianul va juca în sferturi cu învingătorul din meciul Bingham - Jones. Mark Williams a trecut neașteptat de simplu (13-7) de John Higgins și se va lupta pentru un loc în semifinale, cel mai probabil, cu Selby. Pe cealaltă parte a tabloului de la Crucible, capul de afiș din sferturi va fi partida dintre finalistul de anul trecut Kyren Wilson și Neil Robertson. Numărul 1 mondial, Trump are de jucat în optimi cu Gilbert, iar în sferturi se va întâlni, probabil, cu Shaun Murphy.

#E Talks Cel mai bun jucător român, Rareș Sinca, a analizat eliminarea lui Ronnie O'Sullivan

Campionatul Mondial de Snooker continuă, în direct, pe Eurosport și Eurosport Player.
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36