John Higgins a declarat că nu există nicio discuție în privința celui mai bun jucător de snooker din istorie. Scoțianul e convins că Ronnie O'Sullivan este cel mai bun jucător de snooker din toate timpurile. O'Sullivan l-a învins pe Higgins cu 17-11 și s-a calificat în cea de-a opta finală Crucible, unde îl va înfrunta pe Judd Trump. O victorie a lui O'Sullivan l-ar aduce la egalitate cu Stephen Hendry, care are în palmares șapte titluri mondiale.

Campionatul Mondial de Snooker: O'Sullivan s-a calificat în marea finală de la Crucible

O'Sullivan este considerat cel mai mare jucător care a pus mâna pe un tac, dar unii susțin că, având în vedere că Hendry are mai multe titluri mondiale, acesta ocupă un loc superior în istorie. O victorie a lui O'Sullivan ar pune capăt dezbaterii pentru mulți, dar Higgins spune că este deja clar că actualul număr 1 mondial este cel mai bun jucător de snooker din istorie.
Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59
CITEȘTE ȘI:

Ronnie O'Sullivan, cel mai bun jucător de snooker din istorie, spune John Higgins

"Cred că i-ar consolida locul în ochii tuturor dacă ar câștiga acest titlu", a declarat Higgins pentru Eurosport despre O'Sullivan. "Cred că mulți oameni ar ține în continuare cont de faptul că Stephen are cele șapte campionate mondiale în palmares și că el este cel mai mare, dar în ochii mei nu există nicio îndoială. Ronnie este cel mai bun".
O'Sullivan îl înfruntă pe Trump duminică și luni, după victoria epică în fața lui Mark Williams, iar Higgins se așteaptă la un meci clasic la Crucible: "Ronnie va avea un meci greu", a spus Higgins. "Judd visează la al doilea lui titlu. El a avut acel meci incredibil împotriva lui Mark Williams și va fi la înălțime ca un zmeu, așa că ar trebui să fie o ocazie excelentă pentru lumea snooker-ului".
Judd Trump - Ronnie O'Sullivan va fi a 14-a finală de Campionat Mondial care va aduce față în față doi jucători englezi. Câștigătorul va fi desemnat la capătul a 4 sesiuni, care se vor desfășura astăzi și luni. Prima sesiune va începe la ora 15:00, iar a 2-a la 21:00, în direct pe Eurosport Player și Eurosport 1. Se va juca după sistemul cel mai bun din 35 de jocuri (primul la 18).
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36