Promo
Ad
Snooker

Ronnie O’Sullivan, moment uluitor! I-a sugerat arbitrului să execute lovitura în locul său

Ronnie O’Sullivan a oferit un moment incredibil în debutul finalei cu Trump de la Campionatul Mondial. "Racheta" a intrat într-o dispută verbală cu arbitrul, nemulțumit fiind de repoziționarea bilei albe după un fault comis. Ronnie a fost convins că are dreptate și chiar l-a invitat pe oficialul partidei să execute lovitura în locul său, după ce acesta i-a transmis că vede latura unei bile roșii.

00:05:21, 01/05/2022 la 14:03