Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți prin prestația din finala CM! Cum au comentat evoluția "Rachetei"

Bianca Dumitru

Publicat 02/05/2022 la 11:36 GMT+3

Ronnie O'Sullivan își continuă cursa spre al șaptelea titlu mondial împotriva lui Judd Trump. Experții Eurosport Jimmy White și Alan McManus au comentat evoluția sportivului în finala Campionatului Mondial de snooker. Cei doi îl consideră pe O'Sullivan "de neoprit" înaintea jocului de astăzi.

Snooker-WM: Ronnie O'Sullivan braucht nach dem Turnier im Crucible Theatre eine Snooker-Pause

Credit imagine: Getty Images

Ronnie O'Sullivan este din ce în ce mai aproape de a cuceri al 7-lea titlu mondial din carieră. După ce a câștigat prima sesiune a finalei cu Judd Trump cu 5-3, "Racheta" a avut o prestație foarte bună și în cea de-a doua sesiune și s-a distanțat la 12-5.
Jimmy White și Alan McManus au salutat performanța extraordinară a lui O'Sullivan de până acum din finala Campionatului Mondial împotriva lui Judd Trump.
Experții Eurosport s-au arătat încântați de jocul prestat de "Rachetă", pe care îl consideră "de neoprit" în cursa spre trofeul cu care ar egala numărul de succese în Crucible al legendarului Stephen Hendry.
"Arată pur și simplu ca un masterclass. El pur și simplu plutește în jurul mesei, îi este atât de ușor. Reușește să controleze bila albă. Ron îmi pare puțin obosit, dar este de înțeles.
Trump este sub nivelul său, trebuie să spun asta. El nu l-a pus pe Ronnie sub nicio presiune. Dar O'Sullivan devine din ce în ce mai puternic. El continuă să puncteze pe tabelă și arată că este de neoprit", a spus White în studioul Eurosport.
"Controlul asupra bilei albe a fost extraordinar. A reușit o sesiune strălucitoare. Evoluția sa a fost pătată puțin (n.r. prin dialogul aprins avut cu arbitrul), dar el a fost imperios. A fost genial", a adăugat Alan McManus.
Citește și:

RONNIE O'SULLIVAN S-A CERTAT CU ARBITRUL ÎN TIMPUL FINALEI CM

Ronnie O'Sullivan a avut un dialog extrem de tensionat cu Olivier Marteel, arbitrul finalei Campionatului Mondial. Oficialul i-a reproșat sportivului un gest necugetat, dar acesta a început o dispută și l-a invitat pe Marteel să se uite pe camere.
Judd Trump a intervenit și el în discuție, fiind deranjat că își poate pierde concentrarea deoarece urma să execute o lovitură foarte importantă. În cele din urmă Trump a dus break-ul la bun sfârșit și a câștigat frame-ul.
O'Sullivan a fost foarte deranjat de ceea ce s-a întâmplat între el și arbitrul Olivier Marteel, astfel că la finalul sesiunii a refuzat să dea mâna cu acesta.
picture

Ronnie O'Sullivan a avut un dialog aprins cu arbitrul finalei Campionatului Mondial

Marea finală a Campionatului Mondial de snooker se va relua în această după-amiază. Sesiunea a treia a finalei de la Crucible va avea loc de la ora 15:00 și va fi transmisă în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Dacă Ronnie O'Sullivan va câștiga 6 din cele 9 frame-uri programate, nu va mai fi nevoie de sesiunea decisivă. În caz contrar, totul se va decide în a patra sesiune, care este programată de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo