Ronnie O'Sullivan își va începe sâmbătă aventura la Campionatul Mondial, unde vizează al 7-lea trofeu al carierei, ceea ce l-ar aduce la egalitate cu legendarul Stephen Hendry. Tragerea la sorți nu a fost una grozavă pentru "Rachetă", deoarece va avea încă din primul tur un adversar redutabil, David Gilbert.
Vorbind despre principalii candicați la titlul de la Crucible în acest an, Ronnie vede un singur mare favorit. Englezul consideră că Neil Robertson este de departe cel mai bun jucător în momentul de față și va fi principalul om de bătut la această ediție.
"Neil Robertson este de departe cel mai consistent jucător, rata lui de succes este incredibilă. Practic, la fiecare turneu la care a participat, fie a câștigat, fie a ajuns în finală. El este omul pe care trebuie să-l înving. Îmi place provocarea. Mi-ar plăcea să-l întâlnesc la Campionatul Mondial. Dacă l-aș putea învinge în acest moment, probabil că ar fi cea mai mare victorie din cariera mea. În momentul de față joacă un snooker incredibil. Este probabil cel mai bun joc pe care l-am văzut vreodată.", a spus Ronnie O'Sullivan, citat de Mirror.
Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59
Citește și:

Ronnie O'Sullivan îl vede pe Neil Robertson mare favorit la Campionatul Mondial

Neil Robertson a avut întradevăr un sezon de excepție, reușind să câștige English Open, Masters-ul, Players Championship și Tour Championship. Australianul a ajuns în finală și la World Grand Prix, unde a pierdut chiar în fața lui Ronnie O'Sullivan (10-8).
Ronnie O'Sullivan și Neil Robertson se află pe aceeași jumătate de tablou la Campionatul Mondial, astfel că s-ar putea întâlni în semifinale. Ronnie și Neil s-au duelat de două ori în carieră la Crucible, englezul impunându-se de fiecare dată cu același scor, 13-10 (2007 - optimi și 2012 - sferturi).
Campionatul Mondial de snooker va avea loc în perioada 16 aprilie - 2 mai și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player. Ronnie O'Sullivan va intra în concurs încă din prima zi, sâmbătă, de la ora 16:30, fiind programată prima sesiune din duelul său cu David Gilbert.
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36