Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, în sferturi la Mondiale: "Trebuie să ai o inimă mare la Crucible, o inimă de leu"

Andrei Nicolae

Actualizat 23/04/2022 la 17:43 GMT+3

Ronnie O'Sullivan a avut o demonstrație de forță cu Mark Allen în optimile de finală la Campionatul Mondial de snooker și a devenit primul om din istorie cu 71 de victorii la Crucible.

Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Getty Images

Ronnie O'Sullivan a încheiat ziua de vineri cu 12-4, iar azi a mai avut nevoie doar de 16 minute pentru a închide meciul din oprimile de finală cu Mark Allen (scor 13-4).
picture

Ronnie O'Sullivan, prestație magistrală în optimile Mondialului de snooker

"Racheta" a obținut un succes confortabil și s-a calificat în al 20-lea sfert de finală în istoria Campionatului Mondial. El l-a depășit, așadar, pe Stephen Hendry, care are în palmares 19 prezențe între cei mai buni 8 sportivi ai lumii. Totodată, Ronnie a devenit primul om cu 71 de victorii realizate la Crucible, performanță fără precedent în istoria snooker-ului.

Ronnie O'Sullivan: "Trebuie să ai o inimă mare la Crucible, o inimă de leu"

"A fost un meci greu din punct de vedere emoțional", a spus O'Sullivan. "Trebuie să ai o inimă mare la Crucible, o inimă de leu. Acest turneu și Mastersul sunt întotdeauna cele mai dure competiții pentru mine.", a mai spus Ronnie după succesul obținut.
Pentru un loc în semifinale, sextuplul campion mondial îl va înfrunta pe Stephen Maguire, care l-a întrecut pe Zhao Xintong cu scorul de 13-9. Confruntarea va avea loc marți și miercuri. La această oră se cunosc trei din cei opt jucători din sferturile de finală. În această fază a mai acces Mark Williams, după ce l-a învins pe Jackson Page cu scorul de 13-3.
picture

Stephen Maguire a reușit surpriza la Crucible, după o partidă perfectă! Urmează Ronnie O'Sullivan

Campionatul Mondial de snooker se vede în fiecare zi pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo