Ronnie O'Sullivan a încheiat ziua de vineri cu 12-4, iar azi a mai avut nevoie doar de 16 minute pentru a închide meciul din oprimile de finală cu Mark Allen (scor 13-4).

Ronnie O'Sullivan, prestație magistrală în optimile Mondialului de snooker

"Racheta" a obținut un succes confortabil și s-a calificat în al 20-lea sfert de finală în istoria Campionatului Mondial. El l-a depășit, așadar, pe Stephen Hendry, care are în palmares 19 prezențe între cei mai buni 8 sportivi ai lumii. Totodată, Ronnie a devenit primul om cu 71 de victorii realizate la Crucible, performanță fără precedent în istoria snooker-ului.
Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59

Ronnie O'Sullivan: "Trebuie să ai o inimă mare la Crucible, o inimă de leu"

"A fost un meci greu din punct de vedere emoțional", a spus O'Sullivan. "Trebuie să ai o inimă mare la Crucible, o inimă de leu. Acest turneu și Mastersul sunt întotdeauna cele mai dure competiții pentru mine.", a mai spus Ronnie după succesul obținut.
Pentru un loc în semifinale, sextuplul campion mondial îl va înfrunta pe Stephen Maguire, care l-a întrecut pe Zhao Xintong cu scorul de 13-9. Confruntarea va avea loc marți și miercuri. La această oră se cunosc trei din cei opt jucători din sferturile de finală. În această fază a mai acces Mark Williams, după ce l-a învins pe Jackson Page cu scorul de 13-3.

Stephen Maguire a reușit surpriza la Crucible, după o partidă perfectă! Urmează Ronnie O'Sullivan

Campionatul Mondial de snooker se vede în fiecare zi pe Eurosport și Eurosport Player.
Campionatul Mondial
Ronnie O'Sullivan și magicul "7". Imagini de colecție cu succesele "Rachetei" la Crucible
03/05/2022 LA 04:52
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42