Ronnie O'Sullivan (46 ani) a dezvăluit că le datorează fanilor snooker-ului să continue să producă un joc de cea mai bună calitate pe cea mai mare scenă a acestei discipline. Câștigătorul de șase ori al Campionatului Mondial, el s-a calificat în sferturile de finală la ediția din acest, după o partidă în care nu i-a dat nicio șansă lui Mark Allen (scor 13-4).
"Racheta" a avut o evoluție impresionantă, lucru care este de rău augur pentru rivalii săi, după cum evidențiază colegii de la Eurosport UK
"Niciun meci nu este ușor, chiar dacă unele arată mai ușoare pe hârtie, deoarece trebuie să treci prin mlaștina începutului de joc, a sesiunilor, a preluării conducerii și poate să privești și înapoi și să-ți pui o mulțime de întrebări. Nu te poți relaxa nici măcar cu un avans mare. Trebuie doar să-ți păstrezi concentrarea.
Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59
Probabil simt oboseala mentală mai mult la sfârșitul turneului. Când sunt în turneu, nu monitorizez cu adevărat cum mă simt, dacă sunt obosit. Doar continui să joc.
Am multă rezistență pentru a continua să joc. Am jucat mult snooker și știu cum să-mi setez ritmul.
La un moment dat, corpul ar putea refuza să permită să se întâmple, dar încerc doar să ignor asta și să merg cu inima, să văd ce se întâmplă.", a comentat Ronnie după victoria din optimile de finală.

Ronnie O'Sullivan, prestație magistrală în optimile Mondialului de snooker

Ronnie O'Sullivan: "Mi-a fost făcut un cadou". "Racheta" privește spre al șaptelea titlu mondial

O’Sullivan îl va înfrunta pe Stephen Maguire în sferturile de finală, marți și miercuri, și este fericit că are șansa să ofere un alt spectacol pentru fani.
"Aș fi putut să nu joc la Campionatul Mondial, să nu joc la Masters și tot aș fi avut o viață grozavă", a spus apoi O’Sullivan. "Dar cred că îmi datorez mie, o datorez fanilor de snooker, mi-a fost făcut un cadou, talentul, trebuie să încerc și să-l folosesc cât de mult pot. Nu va dura pentru totdeauna, așa că încerc să mă bucur cât pot de mult.", a mai spus Ronnie.
Vorbind pentru Eurosport, el a adăugat: "Mi-ar plăcea să câștig titlul. Nu mi-ar plăcea să ajung în finală și să pierd, la fel și în semifinale. Dacă se întâmplă, se întâmplă, dar dacă ar trebui să aleg între a pierde în primul tur și a pierde în finală, aș prefera să se întâmple în primul tur, deoarece toată munca dificilă depusă fără a obține nimic ar fi dezamăgitor."
Urmărește Campionatul Mondial de snooker în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Campionatul Mondial
Ronnie O'Sullivan și magicul "7". Imagini de colecție cu succesele "Rachetei" la Crucible
03/05/2022 LA 04:52
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42