Expertul Eurosport, Jimmy White, și colegul său, Alan McManus, au făcut o analiză riguroasă în timpul semifinalei palpitante dintre O'Sullivan și Higgins de la Campionatul Mondial. Jimmy White i-a făcut bucuroși fără îndoială atât pe fanii snookerului, cât și pe cei ai tenisului, comparându-i pe Ronnie O'Sullivan și John Higgins cu legendele tenisului mondial, Roger Federer și Rafael Nadal.
O'Sullivan l-a întâlnit ultima dată pe Higgins la Crucible în 2011, acesta din urmă câștigând sfertul de finală cu 13-11, bătăliile epice ale celor doi fiind adesea numite "El Clasico" din snooker. Amândoi au șanse reale de a câștiga încă un titlu de campion mondial la Sheffield, iar vârsta cu siguranță nu pare să îi încetinească pe niciunul dintre ei în această etapă a carierei lor.

O'Sullivan a luat ultimul joc al sesiunii a 2-a contra lui Higgins, după repoziționarea bilei negre

Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59
CITEȘTE ȘI:

Ronnie O'Sullivan și John Higgins, comparați la Crucible cu Federer și Nadal

White consideră că niciunul dintre jucători nu are o slăbiciune și i-a lăudat pe cei doi, comparându-i cu Federer și Nadal pentru carierele lor fabuloase și măreția lor incontestabilă: "Sunt ca Federer și Nadal: doi dintre cei mai mari din toate timpurile", a declarat White pentru Eurosport.

Ronnie O Sullivan, lovitură bizară, în semifinala cu John Higgins de la Crucible

"Au jucat atât de multe meciuri împreună. John Higgins și Ronnie O'Sullivan sunt, fără îndoială, doi dintre cei mai buni jucători care au jucat vreodată. Asta pentru că sunt atât de buni: este cât se poate de simplu. Amândoi nu au o slăbiciune. Aceasta este opinia mea".
Alan McManus, aflat lângă White în studioul Eurosport, a adăugat: "Și-au oglindit carierele până în acest moment. Este genial. Sunt total altfel: jocuri diferite, acțiuni diferite, vieți diferite. Dar un lucru pe care îl au în comun este că amândoi sunt la fel de tari ca rock 'n' roll-ul, în termeni de snooker. Sunt niște băieți grozavi, dar în moduri diferite. Amândoi au această chestie interioară prin care sunt capabili să joace într-un anumit fel sub presiune și le va plăcea să joace unul împotriva celuilalt pe cea mai mare scenă, pentru că asta își doresc".
Dacă semifinala dintre Ronnie O'Sullivan și John Higgins se va relua azi de la ora 12, în direct pe Eurosport, semifinala dintre Judd Trump și Mark Williams se va relua tot azi, dar de la ora 21.
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36