Meci incredibil în finala Tour Championship, acolo unde John Higgins părea în sfârșit că va rupe blestemul finalelor pierdute. "Vrăjitorul din Wishaw" a avut o primă sesiune excelentă, care a fost confirmată de jocul solid din prima parte a sesiunii decisive. Scoțianul a condus cu 8-3 și 9-4, dar australianul a revenit incredibil în meci, impunându-se în joc decisiv.

Revenire de colecție pentru Neil Robertson în finala cu John Higgins

La 4-9, "The Thunder from Down Under" a părut complet ieșit din joc, dar o serie de 3 frameuri cosecutive au făcut ca presiunea să crească. Și, așa cum a demonstrat-o în trecutul recent, Higgins clachează în astfel de momente. Ținut în scaun de sportivul de la Antipozi, John a greșit în puținele momente când a avut o șansă. În decisiv, scoțianul a fost în pole-position pentru victorie, dar a ratat nepermis o bilă, iar Robertson nu a mai ratat.
Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
Neil Robertson a cucerit al 23-lea titlu din carieră și al 4-lea din acest sezon, după succesele de la Openul Englez, Players Championship și Masters.
În ceea ce îl privește pe Higgins, acesta a arătat un joc bun pe parcursul acestei săptămâni, care îi dă speranțe pentru Mondialul care debutează pe 16 aprilie. Totuși, scoțianul are o reală problemă să închidă finalele, aseară pierzând al 5-lea ultim act al sezonului (a mai pierdut finalele de la Openul Irlandei de Nord, English Open, Scottish Open și Champion of Champions).
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15