Asocierea celor două cluburi de snooker (RST si Black Pot) în demararea acestui proiect de promovare a snooker-ului din România (FRST), continuă cu cea de-a doua ediție a Romanian Snooker Trophy!
La turneu, sunt așteptați să participe cei mai buni jucători de snooker din România, fiind deja confirmați nume grele ale snooker-ului românesc din București, Brașpv, Bacău, Craiova, Cluj-Napoca, etc. Mai multe detalii pot fi regăsite pe pagina oficiala a evenimentului.
Turneul se va desfășura în format knock-out, primul la trei (cel mai bun din 5 jocuri). Regulamentele aplicabile sunt publicate pe Snookerbucurești.ro (inclusiv regulamentul jocului de snooker).
European Masters
Ronnie O'Sullivan s-a retras de la Mastersul European din motive medicale! Un alt star a spus pas
10/08/2022 LA 17:28
Fiind o competiție de tip Open, orice jucător de snooker poate participa, nefiind necesar ca jucătorii să fie legitimați la vreun club sportiv. Pentru înscrieri fiecare participant trebuie să acceseze Snookerbucurești.ro și să completeze formularul de înscriere. Taxa de participare pentru competiție este de 100 Ron. Detaliile legate de premiile oferite la finalul competiției sunt indicate în afișul de prezentare.
https://i.eurosport.com/2022/07/22/3420158.jpg
Evenimentul va fi promovat în mod exclusiv de către Eurosport România cel mai mare promotor media al snookerului la nivel mondial și totodată partener media al FRST.
Așadar, meciurile vor putea fi urmărite, atât la fața locului, intrarea pentru spectatori fiind liberă, în limita locurilor disponibile, cât și în sistem video livestreaming pe pagina oficială de Facebook si contul de YouTube al clubului RST.

Ce s-a întamplat la prima ediție a turneului?

După patru zile de concurs Denys Khmelevskyi din Ucraina s-a impus cu scorul de 3-1 în fața lui Eduard Riti din Sfântu Gheorghe. Careul de ași al turneului a fost completat de Florentin Ciobanu din București și Bratislav Krastev din Bulgaria.
Cel mai mare break al turneului a fost realizat de Denys Khmelevskyi și a fost în valoare de 79 de puncte.
Partenerii evenimentului
Printre partenerii care au făcut posibil acest eveniment sunt:
SIMIGERIILE LUCA - www.simigerialuca.ro
BIVOLUL – producător video - media tv – închirieri aparatură video - www.bivolul.ro
ROXER - partener XEROX în România – echipamente și servicii – www.roxer.ro
ROBIDAN ROMCONSTRUCT 2006 SRL – construcții civile și industriale – www.robidanromconstruct.ro
BOLOGNA SERVICE – Asistență tehnică – vânzări/service și închirieri echipamente și utilaje de ridicat în construcții – www.bolognaservice.ro
Snooker
O'Sullivan, recordman absolut la numărul de break-uri de peste 100 de puncte! Cum arată Top 50
04/08/2022 LA 15:13
Snooker
Ronnie O'Sullivan va participa la Hong Kong Masters, turneu ce revine în calendar după 5 ani
11/07/2022 LA 13:45