Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mark Allen e primul semifinalist de la Champion of Champions! Ronnie O’Sullivan are șansa revanșei cu Zhang Anda

Dani Morar

Actualizat 14/11/2023 la 10:20 GMT+2

Mark Allen s-a calificat deja în semifinalele turneului Champions of Champions, deși restul partidelor nu au trecut de faza optimilor. Nord-irlandezul a trecut de Ali Carter cu 6-2 și își așteaptă acum adversarul din penultimul act al competiției.

Zhang Anda, campion la International Championship! Chinezul, la primul trofeu al carierei

Mark Allen a ajuns deja în faza semifinalelor la turneul Champion of Champions. Nord-irlandezul a profitat de perioada liberă și a putut disputa atât partida din optimi (4-1 cu Jimmy White), cât și cea din sferturi.
Aici, Allen l-a învins pe Ali Carter, cel care trecuse cu 4-3 de Mark Selby. Campionul de la UK Championship a cedat doar 3 frame-uri până în acest punct al competiției și așteaptă să vadă care va fi adversarul său din penultimul act.
Mark se află pe partea superioară de tablou, iar oponentul său va veni din partidele Ronnie O’Sullivan – Zhang Anda și John Higgins – Chris Wakelin. Ronnie are deja șansa revanșei cu chinezul Zhang Anda, cel care l-a eliminat în semifinalele International Championship, iar apoi a câștigat finala, reușind un break maxim.
"Lucrurile s-au îmbunătățit după un start cu ceva nervi în fața lui Jimmy. Am fost puțin norocos în partida cu Ali Carter și aveam nevoie de asta. Credeam că norocul va fi împotriva mea în acest sezon, dar nu a fost așa. În ultimele săptămâni am simțit un moment de cotitură, dar încă nu sunt la nivelul la care îmi doresc", a declarat Allen pentru ITV Sport, după victoria cu Ali Carter.
Trebuie menționat faptul că Champion of Champions se află abia în faza optimilor, iar astăzi (marți) se joacă alte două partide. Luca Brecel îl va înfrunta pe Barry Hawkins, în timp ce Mark Williams va da piept cu Robert Milkins. Ronnie O’Sullivan va intra în scenă miercuri, având ocazia de a răzbuna eșecul de sâmbătă cu Zhang Anda.
Citește și:

Champion of Champions – Tabloul optimilor

  • Ronnie O’Sullivan – Zhang Anda
  • John Higgins – Chris Wakelin
  • Mark Selby – Ali Carter 3-4
  • Mark Allen – Jimmy White 4-1
  • Judd Trump – Siripaporn Baipat
  • Mark Williams – Robert Milkins
  • Shaun Murphy – Gary Wilson
  • Luca Brecel – Barry Hawkins
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo