Championship League a început luni, 1 iunie, cu primele 2 grupe iar Judd Trump și David Gilbert au avansat în faza a doua a grupelor. Tot programul îl puteți găsi aici.
Un jucător anunțat inițial la turneu care nu va mai participa este Matthew Stevens. World Snooker Tour a anunțat că galezul s-a retras din competiție și că a fost înlocuit cu Gerard Greene. Luni a fost anunțată retragerea din competiție a lui Alexander Ursenbacher.
Astfel, grupa 14 care va juca joi arată astfel:
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37
  • Gary Wilson
  • Gerard Greene
  • John Astley
  • Mitchell Mann

Trump, victorios în prima grupă

Liderul mondial, Judd Trump, n-a avut mari emoții în grupa 2 de la Championship League. El i-a învins cu 3-0 pe David Grace, 3-1 cu Eliot Slessor și 3-1 cu Daniel Wells.
Trump a acordat un interviu după calificarea în faza a doua a grupelor și a lăudat eforturile organizatorilor pentru ca acest turneu să aibă loc în siguranță.
Toți cei implicați au făcut o treabă incredibilă să putem juca. Consider că a fost important să oferim un exemplu venind aici și să-mi ofer sprijinul tuturor celor care au încercat să pună la punct acest eveniment și care lucrează în spatele cortinei. Era simplu să se stea relaxat și să fie găsite scuze iar alte sporturi să aibă inițiativa, dar toți cei din spatele scenei au făcut o treabă incredibilă și ne-au dus în fruntea sportului în acest moment.

Snooker Championship League: Judd Trump a reușit un break de peste 100 de puncte cu Daniel Wells

https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Snooker
Trump cere mutarea Mondialului de snooker din legendarul Crucible! Argumentele "Asului din pachet"
10/09/2021 LA 13:20
Snooker
Mark Williams a rescris istoria snookerului cu succesul de la British Open
23/08/2021 LA 07:24