Championship League a început luni, 1 iunie, cu primele 2 grupe iar Judd Trump și David Gilbert au avansat în faza a doua a grupelor. Tot programul îl puteți găsi aici.
Un jucător anunțat inițial la turneu care nu va mai participa este Matthew Stevens. World Snooker Tour a anunțat că galezul s-a retras din competiție și că a fost înlocuit cu Gerard Greene. Luni a fost anunțată retragerea din competiție a lui Alexander Ursenbacher.
Astfel, grupa 14 care va juca joi arată astfel:
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
  • Gary Wilson
  • Gerard Greene
  • John Astley
  • Mitchell Mann

Trump, victorios în prima grupă

Liderul mondial, Judd Trump, n-a avut mari emoții în grupa 2 de la Championship League. El i-a învins cu 3-0 pe David Grace, 3-1 cu Eliot Slessor și 3-1 cu Daniel Wells.
Trump a acordat un interviu după calificarea în faza a doua a grupelor și a lăudat eforturile organizatorilor pentru ca acest turneu să aibă loc în siguranță.
Toți cei implicați au făcut o treabă incredibilă să putem juca. Consider că a fost important să oferim un exemplu venind aici și să-mi ofer sprijinul tuturor celor care au încercat să pună la punct acest eveniment și care lucrează în spatele cortinei. Era simplu să se stea relaxat și să fie găsite scuze iar alte sporturi să aibă inițiativa, dar toți cei din spatele scenei au făcut o treabă incredibilă și ne-au dus în fruntea sportului în acest moment.

Snooker Championship League: Judd Trump a reușit un break de peste 100 de puncte cu Daniel Wells

https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57