Ronnie O'Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson și Mark Selby vor juca în World Mixed Double în luna septembrie. Campionul mondial Ronnie O'Sullivan a confirmat participarea în competiția mondială de dublu care va reveni, în septembrie, pentru prima dată din 1991 încoace.
O'Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson și Mark Selby, cei patru jucători din fruntea clasamentului mondial, plus cvartetul de top feminin format din Reanne Evans, Ng On Yee, campioana mondială Nutcharut Wongharuthai și Rebecca Kenna vor concura pentru titlu în week-end-ul din 24/25 septembrie, la Milton Keynes.
https://i.eurosport.com/2022/04/03/3349050.jpg
Snooker
O'Sullivan, recordman absolut la numărul de break-uri de peste 100 de puncte! Cum arată Top 50
04/08/2022 LA 15:13

Vor fi vizite alternative la masă

Echipele vor fi formate în urma unei trageri la sorți la Marshall Arena, iar cele patru perechi vor concura apoi în formatul round-robin pentru a ajunge în marea finală.
Cei doi jucători dintr-o echipă vor face vizite alternative la masă, mai degrabă decât lovituri alternative.
Meciurile din grupe se vor disputa în patru frameuri, iar finala după sistemul cel mai bun din șapte frameuri. Pentru fiecare frame câștigat se va acorda un punct.

" Va fi un eveniment de înaltă calitate!"

"Snookerul este un joc pentru toată lumea, indiferent de vârstă, sex și naționalitate, și am dovedit acest lucru prin extinderea sportului nostru la nivel de bază", a declarat președintele World Snooker, Steve Dawson.
"Nu există niciun motiv pentru care bărbații și femeile să nu poată concura împreună. Suntem încântați să avem, pentru prima data, patru femei în turneul nostru profesionist, în sezonul viitor. Așteptăm cu nerăbdare să oferim un eveniment de înaltă calitate și sperăm să facem din acesta un eveniment regulat în circuit", a adăugat Dawson.
Snooker
Cel mai important eveniment al verii în snooker-ul din România, Romanian Snooker Trophy by FRST
22/07/2022 LA 14:17
Snooker
Ronnie O'Sullivan va participa la Hong Kong Masters, turneu ce revine în calendar după 5 ani
11/07/2022 LA 13:45