Ronnie O’Sullivan a plătit scump pentru faptul că, deși a avut mai multe oportunități, nu a reușit să se desprindă mai consistent în prima sesiune a duelului cu Mark Selby. Joi după-amiază, condus cu 5-3, "Bufonul" revenit la masă cu forțe proaspete și un alt tonus, câștigând la zero prima repriză – și trecând astfel în avantaj, 7-5.
Răspunsul lui O’Sullivan a venit sub forma unui break de 87 de puncte în jocul cu numărul 13, însă Selby a refăcut rapid diferența de două jocuri, asigurându-se totodată că nu va mai fi condus și la capătul celei de-a doua sesiuni a semifinalei, securizându-și jocul printr-o vizită la masă de 62 de puncte.
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37
Cvintuplul campion mondial a reușit un nou break consistent în jocul cu numărul 15, de 82 de puncte, însă ultimul joc al sesiunii a adus o ratare dureroasă pentru “Rachetă”, la propriu. Englezul a ratat bila roz la buzunarul verde și a dat cu putere cu pumnul în masă, cutremurând liniștea perfectă din Teatrul Crucible. Mark Selby nu l-a iertat și a câștigat jocul, stabilind scorul final după primele două sesiuni, 9-7, într-un meci în care nu s-a reușit încă niciun break de peste 100 de puncte.
  • Semifinalele Campionatului Mondial de Snooker se dispută după sistemul cel mai bun din 33 de jocuri (primul la 17) și sunt în transmisiune directă pe Eurosport și Eurosport Player. Ronnie O'Sullivan și Mark Selby își vor relua duelul din semifinale vineri, de la ora 12.00.
Snooker
Trump cere mutarea Mondialului de snooker din legendarul Crucible! Argumentele "Asului din pachet"
10/09/2021 LA 13:20
Snooker
Mark Williams a rescris istoria snookerului cu succesul de la British Open
23/08/2021 LA 07:24