Ronnie O’Sullivan a plătit scump pentru faptul că, deși a avut mai multe oportunități, nu a reușit să se desprindă mai consistent în prima sesiune a duelului cu Mark Selby. Joi după-amiază, condus cu 5-3, "Bufonul" revenit la masă cu forțe proaspete și un alt tonus, câștigând la zero prima repriză – și trecând astfel în avantaj, 7-5.
Răspunsul lui O’Sullivan a venit sub forma unui break de 87 de puncte în jocul cu numărul 13, însă Selby a refăcut rapid diferența de două jocuri, asigurându-se totodată că nu va mai fi condus și la capătul celei de-a doua sesiuni a semifinalei, securizându-și jocul printr-o vizită la masă de 62 de puncte.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Cvintuplul campion mondial a reușit un nou break consistent în jocul cu numărul 15, de 82 de puncte, însă ultimul joc al sesiunii a adus o ratare dureroasă pentru “Rachetă”, la propriu. Englezul a ratat bila roz la buzunarul verde și a dat cu putere cu pumnul în masă, cutremurând liniștea perfectă din Teatrul Crucible. Mark Selby nu l-a iertat și a câștigat jocul, stabilind scorul final după primele două sesiuni, 9-7, într-un meci în care nu s-a reușit încă niciun break de peste 100 de puncte.
  • Semifinalele Campionatului Mondial de Snooker se dispută după sistemul cel mai bun din 33 de jocuri (primul la 17) și sunt în transmisiune directă pe Eurosport și Eurosport Player. Ronnie O'Sullivan și Mark Selby își vor relua duelul din semifinale vineri, de la ora 12.00.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57