Ultimul duel între doi campioni mondiali de la această ediție a întrecerii de la Crucible a rămas unul echilibrat, chiar dacă Mark Selby a părut capabil să "rupă" semifinala, când s-a distanțat la 13-9 pe tabelă în fața unui O’Sullivan foarte ezitant la masă, care a ratat mult mai mult decât în toate celelalte meciuri ale sale de până acum de la Sheffield. Din păcate, acest duel rămâne în continuare dator la capitolul break-uri de peste 100 de puncte, niciunul dintre jucători nereușind să treacă această barieră.
O'Sullivan a reușit cu multe emoții să câștige ultimele două jocuri ale sesiunii de vineri dimineață, în fața unui adversar care l-a învins până acum în ambele partide directe de la Crucible. Cel mai recent duel dintre Selby și O'Sullivan s-a consumat în finala din 2014, când "Bufonul" s-a impus cu 18-14, deși "Racheta" condusese la un moment dat cu 10-5. Englezul în vârstă de 44 de ani dispută a 12-a sa semifinală la Campionatul Mondial de Snooker (egalând recordul lui Stephen Hendry), cu gândul la un al șaselea titlu de campion mondial. De partea cealaltă, Selby are un palmares impresionant în fazele finale de la Crucible: a pierdut o singură semifinală dintre cele cinci disputate, iar mai departe a câștigat 3 din 4 finale disputate.
Ronnie O'Sullivan și Mark Selby vor relua duelul pentru un loc în finala Campionatului Mondial de Snooker de la ora 21.00, cu sesiunea decisivă. O'Sullivan a condus cu 5-3 după prima sesiune, în timp ce Mark Selby a condus după sesiunile 2 și 3, 9-7 și 13-11.
Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
ACUM 14 ORE
După primele trei sesiuni, scorul este identic în ambele semifinale de la Crucible: și Kyren Wilson are avantaj de 13-11 în fața scoțianului Anthony McGill. Pentru a accede în finală, jucătorii au nevoie de 17 jocuri câștigate: Wilson și Selby sunt la patru jocuri distanță de calificare, în timp ce McGill și O'Sullivan ar mai avea nevoie de câte șase jocuri câștigate pentru a continua cursa spre trofeu.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
ACUM 14 ORE
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37