O stare de frustrare generală a dominat arena pustie de la Crucible, O’Sullivan și Selby întrecându-se parcă mai ales în ratări și noroc la kick-uri. În aceste condiții, prima repriză a semifinalei i-a revenit cvintuplului campion mondial, cu 3-1, după ce condusese și cu 2-0, iar Selby a întrezărit la un moment dat șansa unui nesperat 2-2.
“Racheta” a fost la o bilă distanță de a-și adjudeca sesiunea cu un net 6-2, scor înregistrat și în cealaltă semifinală, dintre Anthony McGill – aflat în avantaj și Kyren Wilson. Neinspirat însă într-o decizie tactică - după un fault comis de Selby, trimițând apoi la rândul său bila albă în buzunar în duelul de siguranță, O’Sullivan a ajuns în cele din urmă să își urmărească adversarul cum îi “fură” ultimul joc, iar ecartul său se reduce la doar două jocuri, în ciuda faptului că Selby nu a reușit miercuri vreun break consistent de peste 50 de puncte, în timp ce "Racheta" a înregistrat cinci astfel de vizite la masă.
Semifinala dintre Ronnie O'Sullivan și Mark Selby, prima lor confruntare la Crucible după finala dramatică din 2014 adjudecată de “Bufonul din Leicester”, se va relua joi, de la ora României 16.30, de la scorul de 5-3 în favoarea campionului din 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013. Programul zilei va debuta însă cu sesiunea a doua a celeilalte semifinale, McGill - Wilson, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, de la ora 12.00. Meciurile se dispută după sistemul cel mai bun din 33 de jocuri (primul la 17).
German Masters
Surpriză uriașă la Mastersul German! Neil Robertson, eliminat în primul tur de Ricky Walden
ACUM 7 ORE
O'Sullivan nu a mai înregistrat vreo prezență în finala Campionatului Mondial de șase ani, de la duelul adjudecat de Selby 18-14, însă tocmai a reușit să egaleze recordul pentru cele mai multe semifinale jucate la Crucible (12). Totuși, Ronnie a fost extrem de critic la adresa propriei evoluții după victoria deloc facilă din sfertul de finală cu Mark Williams.
De partea cealaltă, Mark Selby caută a cincea prezență a carierei în finală la Crucible. Englezul a câștigat ultimele trei meciuri disputate cu trofeul pe masă la Campionatul Mondial, în 2014, 2016 și 2017.
German Masters
Mark Williams a făcut spectacol la Mastersul German, dar a fost învins în primul tur de Zhao Xintong
ACUM 12 ORE
Snooker
David Goajgă, o stea în devenire a snooker-ului din România
IERI LA 14:33