Când Gary Wilson a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial la Crucible în mai 2019, el visa deja la cum va arăta noua sa casă. Având 100.000 de lire, sumă primită ca premiu, el a decis ca în loc să se mute într-o locuință nouă să o reconstruiască pe cea actuală alături de logodnica sa, Robyn.
”Totul era grozav. Am avut apoi o vacanță minunată vara. Am fost în toată lumea timp de trei săptămâni și când ne-am întors era sfârșit de iulie, început de august. De atunci totul a fost un complet coșmar. Am extins casa unde era garajul înainte. Am făcut multe modificări. Aveam de ales între a ne muta sau a modifica locuința actuală”, a povestit el.

Wilson: ”A fost un coșmar. Nu aș mai face-o din nou!”

Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37
”A fost un coșmar complet. Nu aș mai face asta din nou. Mama și tata au făcut ceva similiar și la ei totul a mers bine. Ei aveau deja o structură așa că știau de unde încep și unde termină. Au încheiat totul în trei sau patru săptămâni.
Dacă aș mai face asta vreodată, aș plăti în plus ca să mă asgiur că totul este gata la timp. Așa am avut nenumărate probleme. Oamenii suferă mult din cauza COVID-19 așa că nu consider că am ghinion. Dar deja durează de un an, este un coșmar! Am avut probleme peste tot, cu constructori dubioși”, a afirmat Wilson.
”Ne gândeam că putem reconstrui. Jos urma să fie o cameră de jocuri și una cu cinema în loc de garaj iar sus urmau să fie două dormitoare. Am decis să extindem bucătăria. Să fie totul cum ne-am dorit. Realist vorbind, ar fi trebuit să dureze trei luni, dar cu problemele noastre deja durează de un an.
”Am locuit într-un singur dormitor în ultimele șase luni. Abia recent a început să funcționeze bucătăria. Acum ne montăm mașina de spălat vase și cea de haine. Înainte, aveam doar cuptorul cu microunde la capătul scărilor. Aveam probleme și în a face mâncare”, a precizat el.
”A fost o experiență foarte stresantă și mi-a acaparat toată viața!”, a completat Wilson.
Snooker
Trump cere mutarea Mondialului de snooker din legendarul Crucible! Argumentele "Asului din pachet"
10/09/2021 LA 13:20
Snooker
Mark Williams a rescris istoria snookerului cu succesul de la British Open
23/08/2021 LA 07:24