David este din Buftea și din anul 2017 parcurge săptămânal aproape 40 de km până la academia de snooker RST pentru a putea se antrena cu gândul că într-o zi va putea bate la ușa circuitului profesionist.
Printre performanțele remarcabile ale carierei de jucător, putem remarca poziția a 12-a în Clasamentul General al sezonului RST 2020 la categoria seniori, unde nu ratează nici o competiție. Cel mai mare break realizat în cariera lui David în competițiile oficiale este de 37 de puncte. Totodată la antrenament David a reusit break-uri și de peste 100 de puncte la diferite exerciții de rutină executate la masa de joc.

David Goajgă, o promisiune a snookerului din România

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
În acest an David va participa la Campionatul național de snooker RST dedicat juniorilor care încă nu au împlinit 18 ani. Prima etapă va avea loc la București în perioada 5-6 februarie la sediul Federației de snooker RST. În total sunt 6 etape și un fond de premiere anual de 4.000 lei – orice junior pasionat de snooker poate participa, toate detaliile putând fi regăsite pe www.snookerbucuresti.ro.
David se află printre favoriți la acest turneu și mai mult de atât reprezintă un exemplu de urmat pe plan sportiv și pentru celelalte calități pe care snookerul le dezvoltă și atât de necesare în viață. Vă lăsăm însă să aflați mai multe detalii despre David și despre pasiunea lui pentru snooker în episodul de astăzi al "serialului" denumit "Snooker în România".

Interviu cu David Goajgă, o mare speranță a snookerului din România

Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15