Stephen Hendry a răspuns printr-un mesaj pe rețelele de socializare la întrebarea aflată pe buzele tuturor fanilor snooker-ului: de ce nu s-a înscris încă la niciun turneu în sezonul 2020/2021.
Scoțianul a transmis: "Nu m-am înscris la Campionatul Regatului Unit pentru că încă se joacă fără spectatori, în spatele ușilor închise. Unul dintre lucrurile care mi-au lipsit a fost să joc în fața tribunelor pline, așa că voi aștepta până când - sper - lucrurile se vor schimba. Oricum, jocul meu nu este acolo încă", a transmis Stephen Hendry.

Incertitudine pentru Hendry, incertitudine și pentru snooker

Snooker
Luca Brecel, în forma vieții la UK Championship! Belgianul, în sferturi după o nouă evoluție de vis
ACUM 9 ORE
Stephen Hendry ar putea avea mult de așteptat până când snookerul să poată reprimi spectatorii în tribune.
  • Recordmenul de la Crucible va împlini 52 de ani la jumătatea lunii ianuarie.
Pentru moment, viitorul circuitului mondial pare la fel de incert ca și cel al lui Hendry: până la finalul anului toate turneele programate se vor juca în Marshall Arena din Milton Keynes, în "bula" special creată de organizatori, fără spectatori (UK Championship, Openul Scoțian și World Grand Prix). Pe mai departe, calendarul competițional nu a fost definitivat, întrucât desfășurarea turneelor de puncte în China la început de 2021 este serios amenințată de criza sanitară mondială provocată de coronavirus.
UK Championship
Ronnie O'Sullivan a reușit o lovitură combinată genială în meciul cu Saengkham de la UK Championship
IERI LA 19:50
UK Championship
O'Sullivan, primul sfertfinalist de la UK Championship! "Racheta" nu a avut mari emoții cu Saengkham
IERI LA 16:26