Stephen Hendry a răspuns printr-un mesaj pe rețelele de socializare la întrebarea aflată pe buzele tuturor fanilor snooker-ului: de ce nu s-a înscris încă la niciun turneu în sezonul 2020/2021.
Scoțianul a transmis: "Nu m-am înscris la Campionatul Regatului Unit pentru că încă se joacă fără spectatori, în spatele ușilor închise. Unul dintre lucrurile care mi-au lipsit a fost să joc în fața tribunelor pline, așa că voi aștepta până când - sper - lucrurile se vor schimba. Oricum, jocul meu nu este acolo încă", a transmis Stephen Hendry.

Incertitudine pentru Hendry, incertitudine și pentru snooker

Scottish Open
Gary Wilson, primul său turneu pe puncte din carieră: a câştigat Scottish Open
04/12/2022 LA 20:59
Stephen Hendry ar putea avea mult de așteptat până când snookerul să poată reprimi spectatorii în tribune.
  • Recordmenul de la Crucible va împlini 52 de ani la jumătatea lunii ianuarie.
Pentru moment, viitorul circuitului mondial pare la fel de incert ca și cel al lui Hendry: până la finalul anului toate turneele programate se vor juca în Marshall Arena din Milton Keynes, în "bula" special creată de organizatori, fără spectatori (UK Championship, Openul Scoțian și World Grand Prix). Pe mai departe, calendarul competițional nu a fost definitivat, întrucât desfășurarea turneelor de puncte în China la început de 2021 este serios amenințată de criza sanitară mondială provocată de coronavirus.
Scottish Open
Cea mai tare replică. Ce a putut striga un fan, din tribune, în timpul finalei Scottish Open
04/12/2022 LA 20:13
Scottish Open
Neil Robertson, OUT în semifinale la Scottish Open! Finală surprinzătoare între doi englezi
04/12/2022 LA 11:23