Câștigătorul UK Championship din acest sezon, Ding Junhui, a decis să se retragă de la Coral Tour Championship, și a fost înlocuit cu Stephen Maguire.
Ding se află în China și a decis să nu călătorească spre Marea Britanie în contextul actual. World Snooker Tour a încercat să găsească o soluție alături de Guvernul britanic astfel încât Ding să participe la turneu fără să intre în carantină.

Tour Championship, turneul celor mai buni

Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Ding Junhui a mulțumit Federației pentru că a încercat să îl readucă în Marea Britanie, însă a decis să rămână în perioada următoare în China.
Tour Championship va avea loc în aceeași arenă din Milton Keynes ca Championship League, turneu care s-a încheiat aseară cu victoria lui Luca Brecel.
La Tour Championship participă cei mai buni 8 jucători din clasamentul pe 1 an, fiind al 3-lea turneu din serie. Stephen Maguire este pe locul 9 în clasamentul pe 1 an și cel care are astfel oportunitatea de a lupta pentru potul de 380.000 de lire sterline.
Maguire îi ia locul direct lui Ding Junhui în turneu și va juca astfel contra lui Neil Robertson în primul tur. Sferturile și semifinalele se vor juca în formatul "cel mai bun din 17 jocuri", în timp ce finala poate avea un maxim de 19 jocuri. Iată programul turneului:
  • Stephen Maguire - Neil Robertson 20 iunie
  • Judd Trump - John Higgins 21 iunie
  • Mark Selby - Yan Bingtao 22 iunie
  • Shaun Murphy - Mark Allen 23 iunie
Sesiunile vor începe de la ora 15.30 și ora 21.00. Semifinalele vor avea loc pe 24 și 25 iunie, în timp ce finala va fi pe 26 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57