Câștigătorul UK Championship din acest sezon, Ding Junhui, a decis să se retragă de la Coral Tour Championship, și a fost înlocuit cu Stephen Maguire.
Ding se află în China și a decis să nu călătorească spre Marea Britanie în contextul actual. World Snooker Tour a încercat să găsească o soluție alături de Guvernul britanic astfel încât Ding să participe la turneu fără să intre în carantină.

Tour Championship, turneul celor mai buni

Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37
Ding Junhui a mulțumit Federației pentru că a încercat să îl readucă în Marea Britanie, însă a decis să rămână în perioada următoare în China.
Tour Championship va avea loc în aceeași arenă din Milton Keynes ca Championship League, turneu care s-a încheiat aseară cu victoria lui Luca Brecel.
La Tour Championship participă cei mai buni 8 jucători din clasamentul pe 1 an, fiind al 3-lea turneu din serie. Stephen Maguire este pe locul 9 în clasamentul pe 1 an și cel care are astfel oportunitatea de a lupta pentru potul de 380.000 de lire sterline.
Maguire îi ia locul direct lui Ding Junhui în turneu și va juca astfel contra lui Neil Robertson în primul tur. Sferturile și semifinalele se vor juca în formatul "cel mai bun din 17 jocuri", în timp ce finala poate avea un maxim de 19 jocuri. Iată programul turneului:
  • Stephen Maguire - Neil Robertson 20 iunie
  • Judd Trump - John Higgins 21 iunie
  • Mark Selby - Yan Bingtao 22 iunie
  • Shaun Murphy - Mark Allen 23 iunie
Sesiunile vor începe de la ora 15.30 și ora 21.00. Semifinalele vor avea loc pe 24 și 25 iunie, în timp ce finala va fi pe 26 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Snooker
Trump cere mutarea Mondialului de snooker din legendarul Crucible! Argumentele "Asului din pachet"
10/09/2021 LA 13:20
Snooker
Mark Williams a rescris istoria snookerului cu succesul de la British Open
23/08/2021 LA 07:24