Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

English Open, rezultatele din primul tur. Jimmy White, învins de un puști cu 40 de ani mai tânăr

Sebastian Ujica

Publicat 16/10/2019 la 10:59 GMT+3

Arbitrul român, Alex Crișan, a continuat să oficieze partide importante din cadrul turneului ce are loc la Crawley.

Jimmy White English Open

Credit imagine: Getty Images

Primul tur al turneului English Open care se desfășoară în această săptămână s-a încheiat. 64 de jucători merg mai departe, având loc mai multe surprize importante precum eliminările unor jucători ca Matthew Steven sau Stephen Maguire în fața unor jucători cotați mai slab.
În primul meci din sesiunea de după-amiază din a doua zi de concurs, partidă transmisă în direct pe Eurosport 1, Mark Williams l-a învins pe conaționalul său, Jamie Clarke, cu scorul de 4-2. A urmat apoi partida arbitrată de Alex Crișan, duelul dintre Kyren Wilson, finalist la English Open în 2017, și Liang Wenbo, câștigătorul ediției din 2016. Wilson s-a impus cu scorul de 4-1 după o partidă cu multe greșeli majore ale jucătorului chinez.
În sesiunea de seară, Neil Robertson s-a impus categoric cu 4-0 în fața lui Kishan Hirani, în timp ce Mark Allen a trecut cu 4-2 de James Wattana. Tot în sesiunea de seară a avut loc duelul cu cea mai mare diferență de vârstă între jucători. Veteranul Jimmy White, 57 de ani, a fost învins cu 4-2 de tânărul de 17 ani, Bai Langning.
De astăzi de la ora 14.45 în direct la Eurosport încep partidele din turul 2 cu dueluri foarte interesante precum Bai Langning - Kyren Wilson, Neil Robertson - Marco Fu, Michael Holt - Mark Williams, Ronnie O'Sullivan - Yuan Sijun, Martin O'Donnell - Mark Selby și Daniel Wells - Judd Trump.
English Open 2019
English Open 2019
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo