Ronnie O'Sullivan își continuă parcursul excelent la English Open. După ce ieri a avut ceva emoții în duelul din optimi cu Anthony Hamilton, "Racheta" a defilat în partida cu Luca Brecel din sferturile de finală.
Englezul a început perfect meciul de azi și s-a desprins repede la 2-0. Belgianul a câștigat frame-ul al 3-lea, dar apoi Ronnie nu i-a mai dat prea multe șanse, taxându-i fiecare eroare și impunâdnu-se în final cu un categoric 5-1.
Așadar, O'Sullivan s-a calificat în careul de ași, unde va da piept cu învingătorul disputei John Higgins - Yan Bingtao. În cazul în care scoțianul se va impune, fanii snookerului vor avea parte de un nou duel de vis, între doi dintre ci mai buni jucători din istoria snookerului.
UK Championship
O'Sullivan l-a contrazis pe Murphy, privind prezența amatorilor în circuit: "Să-și caute al jobb"
27/11/2021 LA 08:32

Judd Trump, eliminat în sferturi de Mark King

Primul sfert de finală de la English Open a furnizat o surpriză. Judd Trump, campionul en-titre, a pierdut cu 5-3 în fața lui Mark King. Trump a început greoi, ratând lovituri necaracteristice, astfel că Mark King s-a desprins repede la 2-0 pe tabelă.
Campionul mondial din 2019 a revenit apoi și a câștigat următoarele 3 frame-uri și se părea că se îndreaptă spre victorie, dar nu a fost să fie așa. King a câștigat 3 frame-uri la rând, două dintre ele pe muchie de cuțit, totul fiind decis la bilele colorate, și s-a calificat pentru prima dată în semifinalele unui turneu de puncte din 2018 încoace.

English Open: Final pe muchie de cuțit în duelul dintre Judd Trump și Mark King

Pentru un loc în finală, King îl va înfrunta pe câștigătorul meciului dintre Neil Robertson și Kyren Wilson. Ultimele 2 sferturi de finală vor avea loc în această seară și vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player cu începere de la ora 21:00.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
UK Championship
Ronnie O'Sullivan: "Snookerul este doar o vacanță pentru mine"! Ce alte priorități are englezul
24/11/2021 LA 10:10
Snooker
John Higgins l-a demolat pe Ronnie O'Sullivan la Champion of Champions și e în semifinale
19/11/2021 LA 05:35