Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Judd Trump s-a calificat în finala de la English Open. Revenire fantastică de la 2-5 în fața lui John Higgins

Andrei Nicolae

Actualizat 07/10/2023 la 22:49 GMT+3

Judd Trump este primul finalist al turneului de la English Open, după ce englezul a revenit fantastic în semifinala cu John Higgins. Scoțianul a condus cu 4-1 și cu 5-2, însă nu a putut tranșa partida, pierzând dramatic cu 6-5.

Judd Trump, în finala de la English Open, după o revenire fantastică în fața lui John Higgins

Judd Trump s-a impus în semifinala de la English Open în fața lui John Higgins, la capătul unui meci în care scoțianul a condus cu 4-1 și 5-2. Partida a început foarte bine pentru "vrăjitorul din Wishaw", care a dat startul cu un century și și-a adjudecat primul frame fără mari emoții.
După un al doilea frame de 44 de minute, Trump a reușit să egaleze situația la 1, însă ulterior Higgins a "zburdat" în fața adversarului său și s-a desprins la 3-1 înainte de pauză. La revenirea la masă, finalistul din 2021 al turneului din Brentwood a mai câștigat un frame, iar lucrurile păreau că se îndreaptă spre o victorie a sa.
Trump a reușit să reducă din diferență la 4-2, grație unui break de 59 de puncte, însă Higgins s-a desprins din nou la o diferență de 3 frame-uri și conducea cu 5-2. În acel moment, scoțianul mai avea nevoie de un singur frame pentru a se califica în finală, însă Trump a ieșit la rampă.

Trump e în finala de la English Open, după ce a revenit fantastic în fața lui John Higgins

Sportivul clasat pe locul 5 în ierarhia mondială și-a început ușor revenirea și a făcut 5-3, după care în frame-ul următor a reușit un break de 88 de puncte și a redus din diferență la 5-4. Englezul a mai avut un break fabulos în frame-ul următor, de 111 puncte, moment în care a egalat situația la 5.
În frame-ul decisiv, Higgins a fost doar martor geniului lui Trump, care a avut cele mai inspirate lovituri și a reușit să se califice dramatic în finala de la English Open.
Trump se va lupta pentru marele trofeu cu învingătorul partidei dintre Zhang Anda și Liu Hongyu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo