Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan s-a retras de la Mastersul European din motive medicale! Un alt star a spus pas

Nicu Savin

Publicat 10/08/2022 la 20:28 GMT+3

Ronnie O'Sullivan nu va participa la Mastersul European, care va avea loc între 16 și 21 august, la Furth (Germania). Campionul mondial nu este singurul jucător de clasă care va lipsi, Neil Robertson preferând și el să sară peste acest turneu.

Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Getty Images

Ronnie O'Sullivan a anunțat că nu va participa la Mastersul European, primul turneu cu adevărat important al sezonului, care se va juca la Furth. Conform , campionul mondial în exercițiu a invocat probleme medicale. Ronnie ar fi trebuit să joace în calificări contra lui Sean O’Sullivan, marți, 16 august, chiar în ziua începerii competiției, dar fanii din Germania nu vor avea ocazia să-l vadă la lucru.
"Racheta" nu are în palmares titlul la Mastersul European, dar a jucat două finale. Prima în 2016, când a pierdut în joc decisiv contra lui Judd Trump (8-9), iar a doua chiar la ediția precedentă, când a cedat tot în joc decisiv în fața chinezului Fan Zhengyi.
O'Sullivan a jucat deja câteva partide în actualul sezon, la Championship League, unde s-a oprit însă în faza a doua. Primul turneu de puncte al sezonului are un format aparte, cu mai multe faze ale grupelor. Competiția desfășurată la Leicester a fost câștigată de Luca Brecel, care a trecut cu 3-1 de Lu Ning în finală.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan, John Higgins și Neil Robertson, marii absenți de la Mastersul European

Ronnie O'Sullivan nu va fi singurul nume important care va lipsi de la Mastersul European. Neil Robertson, al 4-lea jucător al lumii, a preferat să-și ia o vacanță mai lungă și nu va juca nici la British Open, al 3-lea turneu de puncte al sezonului, programat între 26 septembrie - 2 octombrie.
În plus, jucători precum John Higgins, David Gilber, Stephen Maguire sau Mark Allen au pierdut în calificări și nu vor fi nici ei prezenți la Furth săptămâna viitoare.
Marile staruri ale competiției vor fi Mark Williams, Mark Selby sau Judd Trump, cu mențiunea că ultimii doi trebuie să treacă de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.
Mastersul European va avea loc între 16 și 21 august și va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo