Ronnie O’Sullivan joacă în direct pe Eurosport 1 iar marele campion englez s-a prezentat la English Open cu unghiile roz pentru a susține o cauză nobilă. El își demonstrează susținerea față de organizația de caritate Future Dreams, care se luptă cu cancerul la sân.
Englezul a câștigat pentru a șasea oară Campionatul Mondial în această vară și revine astfel în activitate cu meciul împotriva lui Brian Ochoiski la English Open.

Mesajul lui Ronnie O’Sullivan

Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37
”Haideți să învingem cancerul la sân! O să-mi prezint unghiile roz astăzi pentru a susține lupta. Vă rog să donați cinci lire trimițând un SMS la 70500. Cine este alături de mine?”, a scris O’Sullivan pe contul său de Twitter înainte de meci.
Ronnie a promis că va purta unghii roz pentru întreaga durată a English Open și a adăugat: ”Din păcate, cu toții știm pe cineva care a fost afectat de cancerul la sân. Este un subiect foarte apropiat de mine și dacă pot ridica awareness-ul doar prin niște unghii roz, o voi face. Vreau să încurajez cât mai mulți bărbați să se implice și să aibă o manichiură roz în octombrie. Dacă pot eu să o fac, poate oricine”.
Snooker
Trump cere mutarea Mondialului de snooker din legendarul Crucible! Argumentele "Asului din pachet"
10/09/2021 LA 13:20
Snooker
Mark Williams a rescris istoria snookerului cu succesul de la British Open
23/08/2021 LA 07:24