Ronnie O’Sullivan joacă în direct pe Eurosport 1 iar marele campion englez s-a prezentat la English Open cu unghiile roz pentru a susține o cauză nobilă. El își demonstrează susținerea față de organizația de caritate Future Dreams, care se luptă cu cancerul la sân.
Englezul a câștigat pentru a șasea oară Campionatul Mondial în această vară și revine astfel în activitate cu meciul împotriva lui Brian Ochoiski la English Open.

Mesajul lui Ronnie O’Sullivan

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
”Haideți să învingem cancerul la sân! O să-mi prezint unghiile roz astăzi pentru a susține lupta. Vă rog să donați cinci lire trimițând un SMS la 70500. Cine este alături de mine?”, a scris O’Sullivan pe contul său de Twitter înainte de meci.
Ronnie a promis că va purta unghii roz pentru întreaga durată a English Open și a adăugat: ”Din păcate, cu toții știm pe cineva care a fost afectat de cancerul la sân. Este un subiect foarte apropiat de mine și dacă pot ridica awareness-ul doar prin niște unghii roz, o voi face. Vreau să încurajez cât mai mulți bărbați să se implice și să aibă o manichiură roz în octombrie. Dacă pot eu să o fac, poate oricine”.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15