Judd Trump și Mark Selby aveau o miză în plus la Openul Gibraltarului din această săptămână. Cei doi se aflau în cursă pentru obținerea bonusului de 150.000 de £, oferit pentru jucătorul cu cele mai bune rezultate cumulate în acest sezon la cele 6 turnee din European Series.
Trump avea avans înainte de începerea Openului Gibraltarului astfel că avea nevoie doar să atingă aceeași fază în turneu ca și Mark Selby. "Bufonul din Leicester" și-a periclitat însă orice șansă de a mai termina pe primul loc în ierarhia European Series după ce a fost eliminat de Chris Wakelin în turul 3. Numărul 4 mondial a pierdut cu 4-2 meciul cu Wakelin, o înfrângere total neașteptată ținând cont de sezonul foarte slab pe care l-a avut acesta din urmă.
https://i.eurosport.com/2021/02/15/2995435.jpg
Northern Ireland Open
Mark Allen, în semifinale la Openul Irlandei de Nord, după o revenire superbă contra lui Judd Trump
15/10/2021 LA 14:34

Judd Trump, printre puțini favoriți rămași în cursă la Openul Gibraltarului

Judd Trump va juca abia astăzi în turul 3 la Openul Gibraltarului, dar chiar și cu o înfrângere are asigurat bonusul de 150.000 de £. Liderul mondial va da piept cu Robert Milkins, iar dacă va câștiga va juca tot astăzi, în optimi, cu elvețianul Alexander Ursenbacher. Trump a câștigat Openul Gibraltarului în 2020, iar după eliminarea multora dintre favoriți are șanse mari să își apere trofeul la această ediție.
Ieri au mai avut loc câteva surprize la Openul Gibraltarului. Veteranul Jimmy White a trecut cu 4-2 de Stuart Bingham, iar Mathew Set face în continuare un turneu fantastic, trecând și de Kyren Wilson (4-3), după ce în primele 2 tururi îi eliminase pe Stephen Hendry (4-1) și Barry Hawkins (4-2).
Openul Gibraltarului continuă astăzi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player cu ultimele meciuri din 16-imi, urmând ca în sesiunea de seară să se dispute și partidele din optimile de finală. Toate partidele din aceste faze ale competiției se dispută după sistemul cel mai bun din 7 frame-uri.
Campionatul Mondial
Shaun Murphy - Judd Trump 13-11. "Magicianul", în semifinalele Mondialului de Snooker
29/04/2021 LA 04:22
Campionatul Mondial
Campionatul Mondial de snooker | Judd Trump și Stuart Bingham au avansat, fără emoții, în sferturi
26/04/2021 LA 14:32