Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eliminarea lui Mark Selby de la Openul Gibraltarului îi asigură un bonus substanțial lui Judd Trump

Nicu Savin

Publicat 06/03/2021 la 12:16 GMT+2

Mark Selby a fost eliminat surprinzător în turul 3 de la Openul Gibraltarului, iar acest lucru îi aduce lui Judd Trump un bonus substanțial. Campionul mondial din 2019 are asigurat bonusul de 150.000 de £ oferit celui mai bun jucător din turneele care fac parte din European Series.

Steht in der 3. Runde bei den Gibraltar Open: Titelverteidiger Judd Trump

Credit imagine: Getty Images

Judd Trump și Mark Selby aveau o miză în plus la Openul Gibraltarului din această săptămână. Cei doi se aflau în cursă pentru obținerea bonusului de 150.000 de £, oferit pentru jucătorul cu cele mai bune rezultate cumulate în acest sezon la cele 6 turnee din European Series.
Trump avea avans înainte de începerea Openului Gibraltarului astfel că avea nevoie doar să atingă aceeași fază în turneu ca și Mark Selby. "Bufonul din Leicester" și-a periclitat însă orice șansă de a mai termina pe primul loc în ierarhia European Series după ce a fost eliminat de Chris Wakelin în turul 3. Numărul 4 mondial a pierdut cu 4-2 meciul cu Wakelin, o înfrângere total neașteptată ținând cont de sezonul foarte slab pe care l-a avut acesta din urmă.
Judd Trump

Judd Trump, printre puțini favoriți rămași în cursă la Openul Gibraltarului

Judd Trump va juca abia astăzi în turul 3 la Openul Gibraltarului, dar chiar și cu o înfrângere are asigurat bonusul de 150.000 de £. Liderul mondial va da piept cu Robert Milkins, iar dacă va câștiga va juca tot astăzi, în optimi, cu elvețianul Alexander Ursenbacher. Trump a câștigat Openul Gibraltarului în 2020, iar după eliminarea multora dintre favoriți are șanse mari să își apere trofeul la această ediție.
Ieri au mai avut loc câteva surprize la Openul Gibraltarului. Veteranul Jimmy White a trecut cu 4-2 de Stuart Bingham, iar Mathew Set face în continuare un turneu fantastic, trecând și de Kyren Wilson (4-3), după ce în primele 2 tururi îi eliminase pe Stephen Hendry (4-1) și Barry Hawkins (4-2).
Openul Gibraltarului continuă astăzi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player cu ultimele meciuri din 16-imi, urmând ca în sesiunea de seară să se dispute și partidele din optimile de finală. Toate partidele din aceste faze ale competiției se dispută după sistemul cel mai bun din 7 frame-uri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo