"Vrăjitorul din Wishaw" e într-o formă incredibilă la Players Championship. După ce a trecut cu 6-0 de Jordan Brown, câștigătorul de la Welsh Open, scoțianul i-a acordat un whitewahs și triplului campion mondial Mark Selby, pentru ca în semifinale să cedeze doar un joc contra numărului 5 mondial, Kyren Wilson.
Iar forma formdidabilă a lui Higgins continuă și în marea finală, cu Ronnie O'Sullivan. John a reușit breakuri de 92 de puncte, 142 de puncte și 138 de puncte, arătându-i "Rachetei" că trebuie să își ridice nivelul la maximum pentru a avea o șansă să câștige al 38-lea turneu al carierei.

O'Sullivan - Higgins | "Racheta", break uriaș în finalul primei sesiuni

Scottish Open
Gary Wilson, primul său turneu pe puncte din carieră: a câştigat Scottish Open
04/12/2022 LA 20:59
Ronnie a avut o șansă să intre în meci în frameul trei, dar a ratat, oferindu-i posibilitatea adversarului să construiască un break de 68 de puncte, suficient pentru a câștiga și acel joc.
În cele din urmă, în finalul primei sesiuni, "Expresul din Essex" a reușit să facă un break marcă înregistrată, care poate conta enorm în perspectiva reluării partidei. O'Sullivan a făcut un break de 144 de puncte - cel mai mare al turneului -, deși masa nu a fost nici pe departe una care să anunțe așa ceva. Ronnie a jucat în acest frame perfect și a ridicat mănușa aruncată de Higgins, semn că sesiunea decisivă va fi una memorabilă. Scoțianul are prima șansă, având în vedere cum a evoluat până acum, dar cu siguranță că Ronnie nu va ceda fără multă luptă.
Cifrele lui Higgins la Players Championship 2021
Scottish Open
Cea mai tare replică. Ce a putut striga un fan, din tribune, în timpul finalei Scottish Open
04/12/2022 LA 20:13
Scottish Open
Neil Robertson, OUT în semifinale la Scottish Open! Finală surprinzătoare între doi englezi
04/12/2022 LA 11:23