"Vrăjitorul din Wishaw" e într-o formă incredibilă la Players Championship. După ce a trecut cu 6-0 de Jordan Brown, câștigătorul de la Welsh Open, scoțianul i-a acordat un whitewahs și triplului campion mondial Mark Selby, pentru ca în semifinale să cedeze doar un joc contra numărului 5 mondial, Kyren Wilson.
Iar forma formdidabilă a lui Higgins continuă și în marea finală, cu Ronnie O'Sullivan. John a reușit breakuri de 92 de puncte, 142 de puncte și 138 de puncte, arătându-i "Rachetei" că trebuie să își ridice nivelul la maximum pentru a avea o șansă să câștige al 38-lea turneu al carierei.

O'Sullivan - Higgins | "Racheta", break uriaș în finalul primei sesiuni

Snooker
Higgins l-a lăsat fără cuvinte pe Ronnie O'Sullivan: "Nu am văzut în viața mea o așa închidere"
IERI LA 07:57
Ronnie a avut o șansă să intre în meci în frameul trei, dar a ratat, oferindu-i posibilitatea adversarului să construiască un break de 68 de puncte, suficient pentru a câștiga și acel joc.
În cele din urmă, în finalul primei sesiuni, "Expresul din Essex" a reușit să facă un break marcă înregistrată, care poate conta enorm în perspectiva reluării partidei. O'Sullivan a făcut un break de 144 de puncte - cel mai mare al turneului -, deși masa nu a fost nici pe departe una care să anunțe așa ceva. Ronnie a jucat în acest frame perfect și a ridicat mănușa aruncată de Higgins, semn că sesiunea decisivă va fi una memorabilă. Scoțianul are prima șansă, având în vedere cum a evoluat până acum, dar cu siguranță că Ronnie nu va ceda fără multă luptă.
Cifrele lui Higgins la Players Championship 2021
Northern Ireland Open
John Higgins, una dintre cele mai grele închideri de masă din toate timpurile
IERI LA 07:48
Northern Ireland Open
Mark Allen, victorie dramatică în fața lui Higgins, în finala Openului Irlandei de Nord
IERI LA 04:38