Bogdan Gamaleț este arbitru internațional din 2014 iar în prezent este arbitru este de clasa I. A arbitrat la multe campionate europene și mondiale de amatori (EBSA și IBSF), dar și la turnee de profesioniști.
A arbitrat două sferturi de finală la profesioniști (Paul Hunter Classic și Openul Gibraltarului) și mai multe finale la campionate europene sau mondiale de amatori. Prietenul său Paul Croitoru îl numește "The referee with the best voice". Bogdan vrea să ajungă "The voice of the best referee"!
Citește și:
Snooker
Interviu cu David Goajgă, o mare speranță a snookerului din România
ACUM 19 MINUTE

Bogdan Gamaleț, antrenorul cu cel mai înalt grad din România

Dar același Bogdan Gamaleţ este și antrenor de snooker certificat EBSA (European Billiard and Snooker Association), atestat de vestitul PJ Nolan.
De asemenea, este și antrenor WPBSA (World Professional Billiard and Snooker Association) nivel 2. Bogdan Gamaleţ este jurnalist cu o vechime de peste 20 de ani – în acest sens îl vedem ca Announcer, ofițer de presă și purtător de cuvânt al Federației de Snooker Povestea sa despre snooker, cele mai interesante momente din viața sa snookeristică, unde vrea să ajungă și ce dorește să realizeze în snooker Bogdan le găsiți în materialul video prezentat mai jos.

Interviu cu Bogdan Gamaleţ, arbitru internațional și antrenor de snooker

Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52