Stephen Hendry revine în circuitul World Snooker după o absență de nouă ani astăzi de la 21:00 în direct pe Eurosport Player iar John Higgins este printre cei mai entuziasmați de revenirea sa.
Hendry va juca primul său meci din circuit după ce s-a retras în 2012. El îl va înfrunta astăzi pe prietenul său apropiat Matthew Selt în prima rundă de la Gibraltar Open. Hendry s-a retras din snooker după ce a pierdut cu 13-2 în fața compatriotului său Stephen Maguire în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de acum nouă ani.
Înainte de întoarcerea sa în sportul pe care l-a dominat în anii 1990, Hendry a generat foarte mult interes din partea fanilor snookerului și nu numai.
Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36

John Higgins, entuziasmat de revenirea lui Hendry

Higgins, unul dintre cei mai mari rivali ai săi din carieră, consideră că revenirea scoțianului este o veste bună pentru sport și este entuziasmat să vadă ce poate oferi Hendry.
”Toată lumea snookerului se va uita!”, a declarat Higgins.
Cine știe ce se va întâmpla?! Va fi interesant.
Shaun Murphy, campionul mondial din 2005, a adăugat că Hendry va dori să nu se facă de râs la întoarcerea sa în circuit.
”Abia aștept. Întoarcerea regului. Îi știu pe amândoi foarte bine”, a declarat Murphy.
”Cred că au existat tachinări prietenești între ei. Ar fi fost mai răi pe terenul de golf pot să vă asigur”, a precizat el.
”Dar fiți siguri că amândoi vor să câștige. Știu că este un meci mare și o revenire importantă pentru Stephen Hendry, dar nu va dori să iasă și să arate ridicol. Cred că va da tot ce are mai bună și Matt va face la fel. Așa că asta va fi principala atracție a primei runde”, consideră Murphy.
Partida dintre Stephen Hendry și Matt Selt va fi astăzi în direct și în exclusivitate pe Eurosport Player de la 21:00.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37