Articol scris de Cezara Paraschiv
Joi seară, englezul a trecut cu 6-4 de cipriotul, Michael Georgiou, în turul doi al tabloului preliminar. De șase ori finalist la Campionatul Mondial de Snooker, Jimmy White s-a văzut condus cu 3-1, însă a replicat cu o serie de trei jocuri consecutive pentru a reveni la conducerea meciului. Printre momentele cele mai spectaculoase ale meciului s-a numărat și o lovitură cu manta la buzunarul de centru, la bila galbenă, în frame-ul cu numărul nouă.
German Masters
Surpriză uriașă la Mastersul German! Neil Robertson, eliminat în primul tur de Ricky Walden
ACUM 7 ORE
În 2020, Jimmy White s-a aliniat pentru a 40-a oară la startul Campionatului Mondial de Snooker. El nu a mai acces însă pe tabloul principal din sezonul 2005/2006. Ca urmare a acestui rezultat, Michael Georgiou își va pierde statutul de jucător profesionist, în main-tour, pentru sezonul următor. În turul trei al calificărilor, Jimmy White îl va înfrunta pe conaționalul Robert Milkins, locul 47 în clasamentul mondial.

Allan Taylor a "zburat" spre turul trei

Un alt englez, Allan Taylor, a reușit cea mai convingătoare evoluție de până acum din calificările pentru Campionatul Mondial de Snooker. Jucătorul în vârstă de 35 de ani a reușit trei break-uri de peste 100 de puncte în duelul cu Lee Walker, obținând a doua sa victorie pe tabloul de calificare, cu același scor, 6-1. El se va duela mai departe cu al 27-lea jucător al lumii, Matthew Selt.
Allan Taylor nu reușise niciun break mai mare de 133 de puncte într-un meci oficial până la startul calificărilor pentru Mondialul de la Crucible, însă joi a reușit un 145 în jocul cu numărul trei, un 134 în următorul joc, pentru ca apoi să încheie conturile cu Walker cu o vizită la masă de 112 puncte. În acest moment, Taylor are cele mai mari două break-uri reușite în două zile și jumătate de competiția supremă a snookerului.
German Masters
Mark Williams a făcut spectacol la Mastersul German, dar a fost învins în primul tur de Zhao Xintong
ACUM 12 ORE
Snooker
David Goajgă, o stea în devenire a snooker-ului din România
IERI LA 14:33