Duel de cinci stele la Champion of Champions, în ultima partidă a serii. Higgins, de 4 ori campion mondial, și Ronnie O'Sullivan, sextuplu învingător la Crucible au fost iar față în față, după ce "Vrăjitorul din Wishaw" se impunea dramatic, acum două săptămâni, în decisivul semifinalei de la English Open.
De această dată, partida a fost unidirecționată. Higgins a început cu două breakuri mari (86 și 92), dar se părea că "Racheta" va oferi o replică pe măsură, reușind un break de peste 100 de puncte pentru a sta la doar un frame distanță de adversar.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
01/12/2022 LA 06:12
CITEȘTE ȘI:
RONNIE O'SULLIVAN, INTERVIU EVENIMENT PENTRU EUROSPORT! CE ÎL MOTIVEAZĂ SĂ JOACE ÎN CONTINUARE

Higgins, de neoprit în fața lui O'Sullivan la Champion of Champions

Doar că "Vintage John" a ieșit din nou la rampă, scoțianul arătând la 46 de ani că nu întâmplător a jucat deja două finale în ultima lună și jumătate (din păcate pentru fanii lui, ambele pierdute în decisiv). Astfel, Higgins a pus pe tabelă alte două breakuri consistente, de 127 de puncte și de 94 de puncte, lăsându-și adversarul fără replică.
În jocul 7, Higgins a făcut suficient pentru a câștiga meciul. Deși a ratat la limită o bilă roșie, Ronnie a revenit la masă pentru câteva secunde, pentru ca apoi, să își dea seama că e o configurație a bilelor care nu îi permite să obțină cele două snookere necesare pentru a reveni în foc.
S-a terminat 6-1 în favoarea lui Higgins, un adevărat duș rece pentru "Rachetă". În semifinale, John îl va întâlni pe Yan Bingtao, în timp ce în cealaltă dispută din careul de ași vor fi față în față Judd Trump și Kyren Wilson.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24